SLOVENCI NADOMAK OLIMPIJSKIH IGARA: ''Lale'' ne bi smele da predstavljaju problem za ''zmajčeke''

V.M.

22. 05. 2024. u 10:30

DANAS će od 16 časova u Ankari svoje prve mečeve u ovogodišnjoj odbojkaškoj Ligi nacija odigrati Slovenija i Holandija (16.00).

СЛОВЕНЦИ НАДОМАК ОЛИМПИЈСКИХ ИГАРА: Лале не би смеле да представљају проблем за змајчеке

Foto: Profimedia

Nijedna od ovih reprezentacija nije obezbedila plasman na Olimpijske igre, tako da će biti veoma motivisane danas, samo što realno gledano znatno veće šanse za to ima Slovenija koja je trenutno osma na rang-listi u odnosu na Holandiju koja zauzima trinaesto mesto.

Poslednje mesto koje vodi na Olimpijske igre je deveto na svetskoj rang-listi i njega trenutno zauzima Srbija koja ima čak 54 boda manje od Slovenaca i teško da će izabranici Georgea Kretua ispustiti tu prednost.

Rumunskom stručnjaku se većina bitnih igrača odazvala na poziv za utakmice u Ligi nacija, ima dobar roster na raspolaganju i trebalo bi da se nađu u Parizu nešto kasnije ove godine.

Sa druge strane, Holanđani imaju baš male šanse da se nađu Olimpijskim igrama jer zaostaju 39 bodova za Srbijom i morali bi da pobede sve znatno bolje plasirane rivale kako bi se približili ''orlovima'' na tabeli.

Nosilac igre je svakako Nimir Abdel Aziz i može se reći da je on jedini igrač ekipe koji može poneti epitet ''svetske klase'', tako da ukoliko njega zaustave protivnici, Holanđanima se ne piše dobro.

Slovenija je prošle godine u Ligi nacija savladala Holandiju sa 3:0, a očekujemo da i danas ostvari rutinski trijumf.

NAŠ TIP: Holandija - Slovenija hendikep setova 2 (1,5) (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL NA ROLAN GAROSU: Novak Đoković nije mogao da veruje šta mu organizatori rade usred meča sa Serundolom!