OVAJ MEČ MOŽE ODLUČITI DOSTA TOGA: Sin košarkaške legende mora pružiti sjajnu partiju kako bi njegov tim imao šanse

V.M.

11. 04. 2024. u 12:06

ZA večeras smo odabrali Domantasa Sabonisa čiji Kingsi u veoma bitnom meču dočekuju Pelikanse (4.00).

ОВАЈ МЕЧ МОЖЕ ОДЛУЧИТИ ДОСТА ТОГА: Син кошаркашке легенде мора пружити сјајну партију како би његов тим имао шансе

FOTO: Tanjug/AP

Litvanac je od prelaska u Sakramento postao jedan od najboljih visokih igrača u ligi i često je nazivan ''mini Jokićem'' jer na terenu radi slične stvari kao srpski centar, samo beleži nešto slabije brojke.

Danas će njegova ekipa igrati izuzetno bitan meč sa Pelikansima jer se ovi timovi bore za što bolje mesto na Zapadu pred plej-of. Domaćini su trenutno osmi sa skorom 45-34, dok su gosti nešto bolji na šestom mestu sa 47 pobeda i 32 poraza.

Kako prvih šest na tabeli idu direktno u doigravanje, dok ekipe od sedmog do desetog mesta igraju plej-in, jasno je koliki je značaj ove utakmice.

Danas će se naspram njega naći sunarodnik Jonas Valančjunas, obojica igrača poznata su po tome da se ne oslanjaju preterano na šut već ''kampuju'' u reketu, trebalo bi da Sabonis ima dosta prilika za skok.

Od njega se traži da uhvati 15 skokova, što je i učinio dva puta na poslednja tri duela (protiv Bostona 16 i Bruklina 20), a zbog značaja meča očekujemo veliku minutažu za bivšeg studenta Gonzage i verujemo da će prebaciti zadatu granicu skokova.

NAŠ TIP: Domantas Sabonis skokovi +14,5 (kvota 2,05)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?