POBEDA U DERBIJU DAJE KRILA: Crveno-beli dočekuju "slepe miševe"!

M.M.

30. 01. 2024. u 14:08 >> 14:08

CRVENA zvezda će u 24. kolu najelitnijeg evropskog takmičenja ugostiti Valensiju.

ПОБЕДА У ДЕРБИЈУ ДАЈЕ КРИЛА: Црвено-бели дочекују слепе мишеве!

FOTO: M. Vukadinović

Crveno-beli su pre samo dva dana ostvarili veliku pobedu u reigonalnom prvenstvu. Savladali su Partizan rezultatom 88:86 i možemo slobodno reći osigurali prvu poziciju na kraju regularnog dela sezone.

Izabranici Janisa Sferopulosa su 30 minuta igrali vanserijsku košarku, a onda je došlo do velikog pada u igru. Partizan je u poslednjoj deonici u potpunosti istopio prednost rivala, međutim, Jago dos Santos je prodorom doneo trijumf svom timu.

Najefikasniji na terenu bio je Adam Hanga koji je ubacio 15 poena, dok je Džoel Bolomboj imao dabl-dabl učinak od 14 poena i 13 skokova.

Srpski predstavnik će se danas sastati sa Valensijom i utakmica dolazi u dobrom momentu. Stefan Jović i družina su dobro počeli ovosezonsko takmičenje, ali je kasnije došlo do pada u igri.

Valensija ima respektabilan sastav, međutim, svima je jasno da je u pitanju tim koji se ne može nositi sa najvećim klubovima.

"Slepi miševi" će biti znatno oslabljeni neigranjem Bendona Dejvisa koji je jedan od ključnih igrača u rotaciji. Ono što takođe brine navijače je povreda Krisa Džonsa koji će najverovatnije biti van protokola.

Kada su se ovi rivali sastali u 12. kolu gledali smo jednu čvrstu i neizvesnu utakmicu koju su puleni Aleksa Mumbrua rešili u svoju korist (85:81). Junak meča bio je upravo Dejvis koji je ubacio 21 poen, dok je Semi Odželej dodao 17. Tandem Džons-Klaver je kombinovano brojao do 20.

Bolomboja i saigrače za tri dana očekuje okršaj sa Barselonom u istoj ovoj dvorani, dok će sa druge strane Valensija gostovati Albi.

Zvezda će možda danas nastupiti bez Miloša Teodosića koji je propustio jučerašnji trening, ali svakako verujemo u novu pobedu srpskog tima.

NAŠ TIP: H1 -5,5 (kvota 1,87)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona