BOGDANOVIĆ JE BIO KLJUČAN FAKTOR U POBEDI ATLANTE: Može li Srbi ponovo da povede Hokse do trijumfa?

V.M.

20. 01. 2024. u 13:20

U noći između subote i nedelje Atlanta hoksi će ugostiti Klivlend kavalirse u ''Stejt farm areni'' (01:30).

БОГДАНОВИЋ ЈЕ БИО КЉУЧАН ФАКТОР У ПОБЕДИ АТЛАНТЕ: Може ли Срби поново да поведе Хоксе до тријумфа?

FOTO: Tanjug/AP

Atlanta je sinoć ostvarila bitnu pobedu nad Majamijem u veoma neizvesnoj utakmici rezultatom 109:108, a do pobede su je predvodili Marej sa 22 i Bogadanović sa 17 poena.

Sezone sigurno ne ide kako su Hoksi planirali jer su tek 10. u Istočnoj konferenciji, ali vezali su tri pobede i možda su bolji dani na vidiku za domaćina.

Glavni razlog za pobednički niz su bolje igre u odbrani koje pružaju, u prvom delu sezone su redovno primali preko 110,120 poena na meču, ali na na poslednja tri duela u proseku protivnicima dozvoljavaju 104 poena.

Ovo će im biti treći duel u protekle četiri večeri, ali na teren bi trebao da se vrati Trej Jang koji je propustio sinoćni meč i mogao bi da donese potrebnu energiju ekipi.

Sa druge strane, Kavalirsi igraju odlično i nalaze se u seriji od šest uzasopnih trijumfa, što ih je popelo na četvro mesto Istočne konferencije koje zauzimaju sa skorom 24-15. 

Poslednji meč odigrali su u noći između srede i četvrtka kada su dočekali Milvoki. Dominantno su ga savladali sa tačno 40 koševa razlike (135:95),a najviše su se istakli Nijang i Mičel koji su kombinovano ubacili 64 poena.

Pored odličnog skora, Kavalirsi sjajno izgledaju na terenu, igraju veoma dobru i napdačku i defanzivnu košarku, tako da bi mogli da naprave ozbiljan rezultat ove sezone.

Na oba međusobna duela večerašnjih rivala slavio je Klivlend, a mi verujemo da će umor učiniti svoje i da će to ponovo biti slučaj.

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,75)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!