ĐOKOVIĆ NADOMAK NOVOG FINALA: Nole je već dva puta ove sezone bio bolji od današnjeg rivala

V.M.

04. 11. 2023. u 10:30

DRUGO polufinale mastersa u Parizu biće obračun između Novaka Đokovića i Andreja Rubljova.

ЂОКОВИЋ НАДОМАК НОВОГ ФИНАЛА: Ноле је већ два пута ове сезоне био бољи од данашњег ривала

FOTO: Tanjug/AP

Srpski teniser ponovo pokazuje zašto je najbolji svih vremena i nastavlja da dominira u 36. godini života. Nole je ''napunio baterije'' za završnicu sezone i nakon osvajanja Ju-Es opena igrao je samo u Dejvis kupu, tako da je mesec i po dana pauzirao ali to ga nije izbacilo iz ritma.

Đoković je na startu turnira bio bolji od Ečeverije (2:0), a zatim i Griskpura (2:1), da bi se sinoć u reprizi prošlogodinjšeg finala revanširao Runeu u jednom veoma zanimljivom meču slavivši sa 2:1.

Svetski broj jedan je osvojio prvi set sa 7:5, ali Danac je uzvratio u drugom kada je bio smierniji u taj brejku, ipak srpski teniser je pokazao klasu u završnoj trećini meča koju je rutinski rešio u svoju korist, 6:4.

Novak je šest puta u svojoj karijeri osvajao masters u Parizu i ima odličnu priliku da to uradi i sedmi put.

Suparnik će mu biti ruski teniser Andrej Rubljov koji je ove sezone osvojio dve titule, masters u Monte Karlu i turnir u Baštadu. 

Peti reket sveta je u Parizu izgubio jedan set do sada i to sinoć protiv De Minora (2:1), a pre toga je maksimalnim rezultatima bio bolji od Nišioke i Van de Zanšulpa.

Pobednika večerašnjeg duela u finalu očekuje duel sa boljim iz meča Cicipas - Dimitrov.

Novak i Rubolj su se ove godine sastajali dva puta i u oba navrata je slavio Đoković (Australijan open i Vimbldon), a mi verujemo da će to ponovo učiniti.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: Đoković - Rubljov 1 (kvota 1,40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KADA JE RAK PLUĆA IZLEČIV? Doktorka Đurđević dala odgoor na pitanje o strašnoj bolesti (VIDEO)