ZVEZDA VADI FLEKE: Sferopulos pokušava da stvori hemiju!

M.M.

02. 11. 2023. u 13:21 >> 13:21

KOŠARKAŠI Crvene zvezde će u šestom kolu Evrolige ugostiti Bajern Minhen. Utakmica će se igrati u "Štark" areni sa početkom u 18.30.

ЗВЕЗДА ВАДИ ФЛЕКЕ: Сферопулос покушава да створи хемију!

FOTO: M. Vukadinović

Crveno-beli su promenili trenera, međutim, za sada nema pozitivnog rezultata. Janis Sferopulos je na svom debiju upisao pobedu nad FMP-om, ali je njegov tim kasnije dva puta poražen od "večitog rivala".

Partizan je najpre slavio u Evroligi, da bi kasnije bio bolji i u okviru ABA lige.

Crvena zvezda je u prvom okršaju izgledala dobro na terenu, ali je u drugom u potpunosti nadigrana. Miloš Teodosić nije bio na svom nivou, dok se za Šabaza Nejpira može reći da je bio "solo igrač".

U drugom susretu na terenu nismo videli Adama Hangu i Nemanju Nedovića (nije igrao ni u evroligaškom derbiju), što je bio veliki hendikep za vicešampiona regionalne lige.

Sa druge strane "bavarci" imaju respektabilan sastav, ali za sada to ne pokazuju na terenu. Pablo Laso pripada prvoj klasi trenera i ne sumnjamo da će u nastavku sezone sklopiti kockice. Bajern je prošle nedelje poražen na svom terenu od Fenerbahčea.

Najveća opasnost crveno-belima dolazi od Silvijana Fransiska koji je prvi strelac ekipe sa 11 pogodaka, dok Devin Buker u proseku postiže 9 poena.

Reket najbolje kontrolišu Serž Ibaka i Isak Bonga sa 7,5, odnosno 6 skokova po utakmici.

Teo i kompanija su u velikom problemu, u dosadašnjem delu takmičenja su upisali samo jedan trijumf i navijači postaju nezadovoljni. Hemija u timu je jako loša i Sferopulos će najpre morati da ujedini igrače.

Ovi rivali su se prošle sezone sastali dva puta i obe ekipe su upisale po trijumf na svom parketu.

Naša procena je da će domaćin prebaciti granicu poena.

NAŠ TIP: domaćin ukupno +80,5 (kvota 1,74)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?