DIVIZIJSKI DERBI: Klivlend je izgledao imrpesivno u prvom kolu

V.M.

18. 09. 2023. u 12:40

U poslednjoj utakmici drugog kola NFL lige, Pitsburg Stilersi će ugostiti Klilvlend Braunse (02:15).

ДИВИЗИЈСКИ ДЕРБИ: Кливленд је изгледао имрпесивно у првом колу

Foto: Profimedia

Stilersi su u prvom kolu doživeli pravu bruku pred svojim navijačima na legendarnom ''Hajnc fildu'' gde su ih u dominatnom stilu savladali Fortinanjnersi (30:7).

Posebno se na terenu mučio startni kvoterbek Pitsbruga, Keni Piket koji je bacio dve presečene lopte uz samo jedan tačdaun. Mladi kvoterbek je u dosadšnjem toku karijere pokazao dosta slabe igre i postaje očigledno da nije zamena za legendarnog Ben Rotlizbergera  koji je otišao u penziju na kraju preprošle sezone.

Nije se proslavila ni odbrana Stilersa koja nije imala rešenja za sjajnog Brenadan Ajuka (osam hvatanja za 129 jardi i dva tačdauna).

U Pensilvaniju danas dolaze gradski rivali, Klivlend Braunsi koji su sa dosta samopozdanja ušli u novu sezonu jer se nakon odrađene suspenzije na teren vratio jedan od najboljih igrača u ligi Dešon Votson.

Braunsi su u prvom kolu dočekali favorizovane Bengalse, ali su predvođeni sjajnom odbranom u potpunosti zatvroili Džoa Buroa i družinu i tako došli do impresivne pobede, 24:3.

Što se tiče napada najviše se istakao dugodoišnji predvodnik raning bekova Nik Čab koji je osvojio 106 jardi iz 18 nošenja, a tačdaune su postizali Votson i Harison Brajant.

Votson je na svom povratku uz pomenuti tačdaun bacio i presečenu loptu, sigurno da će mu trebati malo vremena da uhvati ritam pošto je godinu dana bio van terena zbog problema na sudu, ali svi znamo o koliko se kvalitetnom igraču radi.

Verujemo da će upravo on danas povući Klivlend ka novoj pobedi protiv slabašnog Pitsburga.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2 (kvota 1,70)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)