TIJAFO VOLI DA IGRA U NJUJORKU: NJegov sunarodnik je prikazao sjajnu igru!

M.M.

05. 09. 2023. u 10:30

U četvrtfinalu Ju-Es opena imaćemo i okršaj Amerikanaca.

ТИЈАФО ВОЛИ ДА ИГРА У ЊУЈОРКУ: Његов сународник је приказао сјајну игру!

FOTO. EPA

Fransis Tijafo je prošle godine na ovom mestu igrao neverovatan tenis i stigao do polufinala. Tada je sa turnira eliminisao nekoliko kvalitetnih igrača, a najupečatljivija pobeda je svakako ona nad Rafaelom Nadalom u četvrtom kolu. Dva dana nakon toga savladao je i Andreja Rubljova, dok je zaustavljen od strane Karlosa Alkaraza.

Fransis je pre dva dana maksimalnim rezultatom savladao Rinkija Hidžikatu, a na ovogodišnjem turniru izgubio je samo jedan set od Manarina u trećem kolu.

Sa druge strane njegov sunarodnik takođe igra kvalitetan tenis u Njujorku, u prošloj rundi je bio bolji od Tomija Pola, a pre toga je sa turnira izbacio Kačina, Tima i Karatseva.

Ovi rivali se nikada do sada nisu sastali, a pobednik meča će se u sledećem kolu sastati sa boljim iz okršaja Đoković/Fric.

Naša procena je da ćemo Tijafoa gledati i u nastavku takmičenja.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,42)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)