POVRATAK ŠAMPIONA: Nole je još uvek gladan trofeja!

M.M.

16. 08. 2023. u 15:05 >> 15:05

NOVAK Đoković će u drugom kolu turnira u Sinsinatiju za protivnika imati Alehandra Davidoviča Fokinu.

ПОВРАТАК ШАМПИОНА: Ноле је још увек гладан трофеја!

Tanjug/AP

Nole je svoj prethodni meč odigrao još na Vimbldonu. U Londonu je igrao dobar tenis, ali možemo slobodno reći da je u finalu faktor sreće odigrao jako bitnu ulogu.

Srpski teniser je dobro otvorio finale najprestižnijeg grend slema, poveo sa 1:0 u setovima, međutim, u nastavku je sudbina "pomrsila konce" i Karlos Alkaraz je slavio sa 3:2 u setovima.

Novak je nakon toga otišao na zasluženi odmor i ne sumnjamo da je napunio baterije. Iako je najtrofejniji igrač svih vremena, još uvek je motivisan i gladan trofeja.

Sinsinati je dugo bio njegova bolna tačka, trofej iz Ohaja je nedostajao u kolekciji, međutim, 2018. godine stvari su došle na svoje mesto. Bila je to sjajna nedelja za našeg tenisera, a u finalu je savladao Rodžera Federera, dve godine kasnije takođe podiže trofej i postaje jedini igrač u istoriji koji je po dva puta trijumfovao na svakom od turnira iz serije 1000.

Verujemo da je današnji protivnik samo jedna od prepreka ka borbi za treći trofej.

NAŠ TIP: Fokina - Đoković 0:2 (kvota 1,43)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)