FLORIĐANI PRED NEMOGUĆOM MISIJOM: Nikola Jokić nema milosti!

M.M.

04. 06. 2023. u 11:15

KOŠARKAŠI Denvera će u drugoj utakmici velikog finala ugostiti Majami.

ФЛОРИЂАНИ ПРЕД НЕМОГУЋОМ МИСИЈОМ: Никола Јокић нема милости!

Tanjug/AP

Nagetsi su se odmorili i nastavljaju u istom ritmu, u prvoj utakmici su slavili rezultatom 104:93 i tako poveli sa 1-0 u seriji.

Delovalo je kao da su izabranici Majka Melouna bili na pola gasa, od samog starta su stekli prednost i kontrolisali utakmicu do samog kraja.

<

Nikola Jokić je u početku razigravao saigrače i nije bio previše zainteresovan za postizanje poena, međutim, u poslednjem kvartalu je preuzeo stvari u svoje ruke i na kraju sakupio 27 pogodaka, imao je Srbin još 14 asistencija i 10 skokova.

U poraženom taboru istakao se Bem Adebajo sa 26 poena i 13 skokova, dok je Džimi Batler brojao do 13.

Puleni Erika Spolstre su umorni i biće im jako teško da pruže svoj maksimum, još ako uzmemo u obzir kakvu košarku igra Denver, možemo slobodno reći da su pred nemogućom misijom.

Očekuje se nešto jači otpor Floriđana večeras, međutim, to neće biti dovoljno da se savlada "džokerova" četa.

NAŠ TIP: 1-1 (kvota 1,53)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

RUSI SLAVE: Lukavstvo je na kraju upalilo - UEFA ih je vratila u svoja takmičenja! Ne sve, ali - povratak Rusije je počeo

RUSI SLAVE: Lukavstvo je na kraju upalilo - UEFA ih je vratila u svoja takmičenja! Ne sve, ali - povratak Rusije je počeo

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

26. 09. 2023. u 17:36

Komentari (0)

OVO JE MALO KO OČEKIVAO! Novak Đoković stigao u Rim (VIDEO)