KORAK KOJI VODI U PLEJ-OF? Partizan ruši "kralja" pred punom arenom?

M.M.

31. 03. 2023. u 17:25 >> 17:25

KOŠARKAŠI Partizana će u 32. kolu Evrolige ugostiti Real Madrid, utakmica će se igrati u "Štark" areni sa početkom u 20.30.

КОРАК КОЈИ ВОДИ У ПЛЕЈ-ОФ? Партизан руши краља пред пуном ареном?

Photo: ABA League j.t.d./Dragana Stjepanović

Crno-beli imaju sjajnu sezonu, postoji još jedan korak koji moraju napraviti kako ne bi drugi timovi odlučivali o njihovoj sudbini, a to je da se ostvari barem jedna pobeda u naredna tri kola.

Partizan igra jako dobro u poslednje vreme, ostvarili su nekoliko jako bitnih pobeda, a protiv Barselone u prošlom kolu se jednostavno nije moglo.

Igrali su crno-beli dobru košarku u prvom poluvremenu i čak su na dvadesetominutnu pauzu otišli sa zalihom od jednog poena, međutim, u nastavku je došlo do pada u igri, a Katalonci su dodatno podigli nivo košarke.

Izabranici Željka Obradovića nisu imali rešenja za Nikolasa Laprovitolu i Nikolu Mirotića koji su kombinovano ubacili 44 poena.

Sa druge strane Dante Egzum je prikazao dobru partiju, Australijanac je ubacio 24 poena, pratio ga je Kevin Panter sa 16, ali je nekako izostala podrška saigrača.

Nakon 40 minuta igre na semaforu je stajalo 80-89, a navijači domaćeg tima nisu bili razočarani svojim ljubimcima već su im pružili maksimalnu podršku.

Ostala su još tri stepenika, a prvi nosi naziv Real Madrid. Sećamo se okršaja sa kraljevskim klubom u 10. kolu kada smo videli neverovatnih uvodnih 10 minuta srpskog predstavnika.

Partizan je tada u prvoj četvrtini ubacio protivniku čak 40 poena, rešetali su crno-beli iz svih pozicija i ubacili čak 8 trojki.

Na kraju je ipak španski velikan bio taj koji je odneo plen, krajnji rezultat glasio je 105-97.

Očekuje nas interesantna utakmica u prepunoj areni, a naša procena je da granica poena neće biti prebačena.

NAŠ TIP: -168,5 (kvota 1,84)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

OSTALI SPORTOVI: Tip - tiket za petak