''PLAVI'' SE NALAZE U NEUGODNOJ POZICIJI: Mogu zauzeti prvo mesto, a mogu i ispasti iz Kopa libertadoresa

V.M.

30. 05. 2024. u 11:15

U poslednjem meču grupne faze Kopa sudamerikane Atletiko Parananense će tačno u ponoć ugostiti Amelijano.

ПЛАВИ СЕ НАЛАЗЕ У НЕУГОДНОЈ ПОЗИЦИЈИ: Могу заузети прво место, а могу и испасти из Копа либертадореса

Foto Profimedia

Veoma se zanimljiva bitka vodi u grupi ''E'' ovogidšnjeg izdanja Kopa sudamerikane. Prvo mesto pripada Atletiku koji je sakupio 12 bodova do sada, za vratom mu diše Amelijano sa deset, dok svoju šansu iz prikrajka vreba i urugvajski Danubio sa sedam poena na svom saldu.

U najneugodnijoj poziciji su gosti koji su trenutno drugi, ali u slučaju poraza mogu i da ispadnu iz takmičenja jer beže Danubiju tri boda, a on večeras igra sa Raom koji nije osvojio nijedan bod i ima gol-razliku 1:18, tako da će urugvajski predstavnik gotovo sigurno upisati pobedu.

Gol-razlika se gleda ukoliko timovi imaju isti broj osvojenih poena i tu blagu prednost ima Amelijano u odnosu na Danubio (+3 naspram +1).

Paragvajski predstavnik se ne nalazi u dobrom ritmu, postigao je samo jedan gol na poslednje tri utakmice u domaćem prvenstvu i ne piše mu se dobro pred gostovanje u Brazilu, mada vredi napomenuti da je Atletiko pokazao da je ranjih u petom kolu Kopa sudamerikane kada ga je savladao Danubio sa 2:1.

NAŠ TIP: X (kvota 6,45)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Last Minute AKCIJA Popust čak do 380 evra! Iskoristite akciju i rezervišite letovanje na najpopularnijoj destinaciji ove sezone