TREĆI AKT: ''Čekićari'' dva puta ove sezone pobeđivali ''Brazilce iz Brizgaua, da li je vreme za het-trik?

V.M.

07. 03. 2024. u 12:26

PO treći put ove sezone gledaćemo obračun Frajburga i Vest hema koji igraju prvi meč osmine finala Lige Evrope. Utakmice će se odigrati na ''Evropa park stadionu'' sa počekom u 21:00.

ТРЕЋИ АКТ: Чекићари два пута ове сезоне побеђивали Бразилце из Бризгауа, да ли је време за хет-трик?

Foto: Profimedia

Ova dva tima se veoma dobro poznaju s obzirom da su se u prvoj fazi takmičenja našli u grupi ''A'' zajedno sa Olimpijakosom i našim TSC-om.

Bolji u oba navrata bio je Vest hem (2:1, 2:0), a posebno je bitan bio trijumf u poslednjem kolu na ''London stadionu'' (2:0) kojim su čekićari zauzeli prvo mesto u grupi i tako osigurali direktan plasman u osminu finala, dok je Frajburg morao u plej-of.

Tamo se susreo sa Lansom i posle 0:0 u Francuskoj gubio je sa 0:2 pred svojim navijačima, ali uspeo je sa dva pogotka Salaja da se vrati u meč, a u produžecima je pogotkom Gregoriča zakazao novi obračun sa četom Dejvida Mojesa.

Što se tiče forme pred večerašnji susret, u boljem ritmu je Vest hem koji je vezao dve pobede i izgleda znatno bolje na terenu posle povratka Lukasa Pakete, dok se sa druge strane Frajburg pretplatio na remije i u istom periodu je odigrao tri nerešena susreta.

Zdravstvena situacija je dobra u oba tabora i treneri će imati najbolje igrače na raspolaganju.

Verujemo da će kao i na prvom međusobnom susretu ovih timova na ''Evropa park stadionu'' oba tima postići po gol.

NAŠ TIP: GG (kvota 1,83)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave