LACIO JE PUN SAMOPOUZDANJA POSLE POBEDE NAD BAJERNOM: ''Crveno-plavi'' su na poslednja tri meča dali deset golova!

V.M.

18. 02. 2024. u 10:55

U jednom od derbija današnjeg programa Serije A fudbaleri Lacija će ugostiti Bolonju (12:30).

ЛАЦИО ЈЕ ПУН САМОПОУЗДАЊА ПОСЛЕ ПОБЕДЕ НАД БАЈЕРНОМ: Црвено-плави су на последња три меча дали десет голова!

FOTO: AP

Niko nije davao velike šanse ''nebeskoplavima'' kada su na žrebu osmine finala izvukli Bajern iz Minhena, ali svima su pokazali da su pogrešili jer će revanš u Minhenu dočekati sa golom predsnosti nakon velike pobede protekle srede (1:0).

Mauricio Sari je odlično pripremio svoju ekipu za taj meč, Lacio je igrao veoma pametno, nije dozvolio Bajernu udarac u okvir gola, a nagrada je došla u 69. minutu kada je Ćiro Imobile sa bele tačke postavio konačnih 1:0.

Svakako su Bavarci i dalje favoriti da prođu dalje, ali domaćini su pokazali da mogu da se nose sa četom Tomasa Tuhela i nisu bez šanse u revanšu.

Što se tiče Serije A, Lacio je trenutno sedmi na tabeli i ne igra na nivou kao prošle sezone, ali ako danas dođe do tri boda priključiće se ekipama koje se nalaze u vrhu tabele.

Može se reći da se nalazi u veoma dobroj formi, jer je na poslednjih pet ligaških mečeva upisao deset bodova. Takođe vredi napomenuti da je Lacio odličan pred svojim navijačima i na minulih deset utakmica kod kuće ostvario je sedam pobeda uz dva poraza i remi.

Sa druge strane, bajka Bolonje se nastavlja iz nedelje u nedelju i nastavljaju da se bore za plasman u Ligu šampiona.

Trenutno su peti na tabeli i ovaj meč dočekuju u seriji od tri vezana trijumfa, a vredi napomenuti da su za vreme tog pobedničkog niza postili čak deset golova.

Poslednja ''žrtva'' bila im je Fiorentina koju su rutinski nadigrali rezultatom 2:0.

Tradicionalno gledano ovi timovi igraju veoma tvrde međusobne duele i na poslednja tri njihova susreta viđena su samo dva pogotka, a jedan od njih postigao je Ferguson u prvom delu sezone kada je bilo 1:0 za Bolonju.

NAŠ TIP: G1+ (kvota 1,55)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu