"KONKISTADORI" IGRAJU SEZONU IZ SNOVA: Žil Visente naneo jedini poraz Gimaraešu u poslednja dva i po meseca

O. M.

08. 02. 2024. u 11:20

PRETPOSLEDNjI meč četvrtfinala Kupa Portugala igra se u Gimaraešu gde domaća Vitorija ovog četvrtka od 19 časova i 45 minuta dočekuje Žil Visente.

КОНКИСТАДОРИ ИГРАЈУ СЕЗОНУ ИЗ СНОВА: Жил Висенте нанео једини пораз Гимараешу у последња два и по месеца

Profimedia

Pobednik ovog duela sastaće se u borbi za finale sa boljim iz duela Santa Klara - Porto.  

Vitorija je ove sezone veoma dobra. U prvenstvu su peti sa 39 bodova iz 20 kola, samo jedan bod manje od četvrtoplasirane Brage. U Kupu su stigli do četvrtfinala prvi put posle 2018/19. i nadaju se da bi ovo mogla biti godina kada će osvojiti drugi pehar u istoriji, prvi posle sezone 2012/13.

Žil Visente je deseti na tabeli sa 22 boda, čak 17 manje od današnjeg rivala. "Pevci" nikada nisu osvojili Kup, a nikada nisu igrali ni finale. Njihov najveći uspeh u ovom takmičenju je polufinale 2016. godine kada su eliminisani od Porta.

Gimaraeš ima samo jedan poraz u poslednjih 11 utakmica, ali navijače Žil Visentea može da ohrabri činjenica da su taj poraz "konkistadorima" naneli upravo njihovi ljubimci. 

Bilo je to pre manje od dve nedelje kada je golom Domingeza Žil Visente slavio u prvenstvenom okršaju. Ali taj meč igran je u Barselošu, u Gimaraešu gde je Vitorija vezala šest pobeda Žil Visente nije pobedio od 2021. godine.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,65)

POGLEDAJTE NAJNOVIJU EPIZODU KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)