"PLAVCIMA" PREOSTALI SAMO KUPOVI! "Lavovi" igraju sezonu iz snova

V.D.

07. 02. 2024. u 13:48 >> 13:48

U ponovljenom meču 1/16 finala FA kupa večeras od 21 čas gledaćemo okršaj između Aston Vile i Čelsija

ПЛАВЦИМА ПРЕОСТАЛИ САМО КУПОВИ! Лавови играју сезону из снова

FOTO: Tanjug/AP

Birmingemski lavovi igraju fantastičan fudbal dolaskom trenera Unai Emerija. Prvo je prošle sezone obezbeđen plasman u evropska takmičenja nakon 12 godina, gde su osvojili prvu poziciju u grupnoj fazi Lige konferencija, da bi ove sezone Aston Vila bila jedan od kandidata za šampionsku titulu u Premijer ligi. 

Oli Votkins i družina su nakon poraza od Njukasla deklasirali poslednjeplasirani Šefild junajted sa 5:0 u gostima i trenutno se nalaze na četvrtoj poziciji sa 46 bodova što je za pet manje od vodećeg Liverpula pa u dobrom raspoloženju dočekuju meč sa Čelsijem. 

Večerašnji rivali su se u FA kup uključili u prethodnoj rundi u kojoj je Vila bila bolja od Midlzbroa minimalnim rezultatom dok je Čelsi pregazio Preston sa 4:0. U prvom meču odigranom na "Stamford bridžu" pre dve nedelje videli smo zanimljivu fudbalsku predstavu iako je meč završen bez golova. Bilo je nekoliko prilika sa oba strane, a VAR tehnologija je poništila i jedan pogodak Aston Vile.

Čelsi nikako ne može da veže nekoliko dobrih partija ove sezone. Taman kada se činilo da je Poketino napokon našao recept za rezultate Čelsija dogodila su se dve meča u Premijer ligi na kojima je srpski golman Đorđe Petrović morao da vodi loptu iz mreže čak osam puta. Plavci su poraženi na "Enfildu" rezultatom 4:1, dok je sa "Stanford bridža" bodove odneo Vulverhempton nakon preokreta (2:4).

Kod domaćih večeras u sastavu neće biti Buendije, Mingsa, Djurana, Dinjea, dok će Tores verovatno meč početi sa klupe. 

Poketino na raspolaganju neće imati Ugočukvua, Fofanu, golmana Sančeza, Džejmsa, Kukurelju i Laviu dok se očekuje da Nikolas Džekson započne meč posle povratka sa Afričkog kupa nacija.

Večerašnji rivali su ove sezone pored meča u FA Kupu odigrali i meč u Premijer ligi u kom je Vila slavila minimalnim rezultatom, a sličan scenario sa malo golova očekujemo i na "Vila parku" u ponovljenom meču FA kupa.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: I0-2&II0-2 (kvota 1,51)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu