LAK ZADATAK ZA BENFIKU: ''Orlovi'' su pet puta zaredom savladali večerašnjeg rivala

V.M.

29. 01. 2024. u 11:35

BRANILAC titule će večeras nastaviti poteru za prvoplasiranim gradskim rivalom Sportingom kada bude gostovao redovnoj mušteriji Estreli na stadionu ''Hose Gomeš'' (19.45).

ЛАК ЗАДАТАК ЗА БЕНФИКУ: Орлови су пет пута заредом савладали вечерашњег ривала

Profimedia

Očekuje nas veoma zanimljiva borba za titulu u Primeri u drugom delu sezone. Trenutno je prvi Sporting sa 46 poena, Benfika je odmah iza njega sa 45, dok je trećeplasirani Porto sakupio 44, ali je odigrao meč više od lisabonskih rivala koji večeras igraju utakmice 19. kola.

''Orlovi'' će imati priliku da se pobedom bar nakratko popnu na prvo mesto, jer odmah nakon njih na teren izlazi lider koji dočekuje Kasa Piju (21:45).

Benfika je preko nedelje doživela neočekivan poraz od Eštorila u polufinalu Liga kupa. Posle 1:1 u regularnom delu odmah su se izvodili penali, a tragičari su bili Arauho i novopridošlica iz Santosa - Markos Leonardo.

Što se tiče prvenstva, večerašnji gosti tu pružaju fenomenalne partije, vezali su pet pobeda, a generalno gledano su samo jednom poraženi u uvodnih 18. kola.

Danas ne bi trebali da imaju problema sa povratkom na pobedničku stazu jer će igrati protiv svoje redovne mušterije Estrele od koje su bili bolji na minulih pet međusobnih duela.

Domaćin je na poslednjih deset utakmica ostvario samo jedan trijumf i nalazi se u velikom padu forme, ali dobri nastupi sa starta prvenstva ga drže izvan zone ispadanja i trenutno je 14. na tabeli sa dva poena prednosti u odnosu na Rio Ave koji zauzima 16. mesto koje vodi u baraž za opstanak u ligi.

Benfika je savladala Estrelu sa 2:0 u prvom delu sezone, a mi verujemo da će to i večeras biti slučaj.

NAŠ TIP: 2&2+ (kvota 1,50)

POGLEDAJTE SPECIJAL KLADIONIČARSKIH PRIČA

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PALA ODLUKA! Evo koga je Novak Đoković odabrao za trenera, masters u Rimu sve otkrio (VIDEO)