ŠTA MOGU "OŠTRICE" ČETVRTOLIGAŠU? Šefild junajted se pomirio sa sudbinom u Premijer ligi, Kup je šansa da sačuvaju obraz

O. M.

06. 01. 2024. u 10:56

JEDAN od zanimljivijih duela trećeg kola FA Kupa igra se od 16 časova na Pristfild stadionu gde domaći Džilingem dočekuje Šefild junajted.

ШТА МОГУ ОШТРИЦЕ ЧЕТВРТОЛИГАШУ? Шефилд јунајтед се помирио са судбином у Премијер лиги, Куп је шанса да сачувају образ

Foto: EPA

Džilsi su deseti na tabeli Lige dva sa dva boda zaostatka za mestom koje vodi u plej-of. U prvom kolu Kupa su kao gosti eliminisali šestoligaša Hereford, a u drugom su iznenadili ekipu iz Lige jedan Čarlton.

Čini se da se Šefild junajted pomirio sa sudbinom i već se polako priprema za Čempionšip naredne sezone.

U prošlom kolu je izgubio od Mančester sitija sa 2:0. Rodri je postigao prvi gol u 14. minutu, a Alvarez drugi u 61. minutu. Šampion se nije mnogo trudio jer je ionako sa pola snage stigao do ove pobede.

Poslednju pobedu "oštrice" su ostvarile protiv Brentforda 1:0 početkom decembra, a osim tog trijumfa ostvarili su još samo jedan, protiv Vulverhamptona. Ovo će im biti doba prilika da ostvare prvu pobedu u gostima ove sezone, jer su van svog Bramal lejna osvojili samo dva boda, remijima protiv Brajtona i Aston vile koju su tako sprečili da se domogne liderke pozicije u Premijer ligi.

NAŠ PREDLOG: 2&0-3 (kvota 2,28)

POGLEDAJTE POSLEDNjU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"
 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)