LAK POSAO ZA "JORGANDŽIJE": Povratak u Segundu je prioritet za ekipu iz Galcije

O. M.

06. 01. 2024. u 09:55

TREĆELIGAŠ Lugo ugostiće madridski Atletiko u prvoj utakmici današnjeg programa šesnaestine finala španskog Kupa Kralja. Utakmica se igra od 16 časova na stadionu "Anhel Karo" u Lugu.

ЛАК ПОСАО ЗА ЈОРГАНЏИЈЕ: Повратак у Сегунду је приоритет за екипу из Галције

Foto: Tanjug

Domaćin je posle prošlosezonskog ispadanja iz Segunde rešen da se ekspresno vrati u viši rang, a trenutno mu i ne ide baš sve po planu. Doduše, na polusezoni zaostaje dostižna četiri boda za mestom koje vodi u plej-of, ali je direktna promocija prilično nerealna opcija jer vodeća Selta B beži im čak 12 bodova a njen najbliži pratilac Poneradina 10.

Najveći problem ove ekipe je neefikasnost, pošto postižu manje od gola po utakmici. Nsa dosadašnjih 18 utakmica u prvenstvu postigli su 15 golova, nešto bolji prosek imaju u Kupu, gde su u prve dve runde postigli tri gola.

Iako i primaju manje od gola po utakmici, ne može se reći da im je odbrana jača strana jer čak i poslednjeplasirani Teruel primio je jednak broj golova kao oni.

U treće kolo plasirali su se pobedom od 2:0 nad Mirandesom u prethodnoj rundi, nakon što su na prvoj stepenici jedva savladali četvrtoligaša Antoniano minimalnom pobedom.

Atletiko Madrid je u sredu izgubio od Đirone u meču punom preokreta. Na kraju je rezultat bio 4:3 za Đironu. Trenutno su "jorgandžije" na trećem mestu u LA ligi sa 10 bodova zaostatka za Đironom i Real Madridom.

Utakmica protiv Luga biće prva za Atletiko ove sezone u Kupu kralja jer je do sada kao učesnik evropskih takmičenja bio slobodan.

NAŠ PREDLOG: 2&2+pp (kvota 2,65)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NA SAMO DVA SATA AVIONOM OD BEOGRADA: Odlična destinacija za letovanje - svi detalji rezervacije i aranžmana