ATROMITOS STRAH I TREPET ZA "VELIKE": Kifisija ima najgoru odbranu u Superligi Grčke

O. M.

04. 01. 2024. u 10:51

ATROMITOS dočekuje Kifisiju ovog četvrtka u okviru 16. kola Grčke Superlige. Utakmica se igra na stadionu Peristerija od 18 časova.

АТРОМИТОС СТРАХ И ТРЕПЕТ ЗА ВЕЛИКЕ: Кифисија има најгору одбрану у Суперлиги Грчке

Profimedia

Domaćin je bez poraza u poslednjih devet utakmica, dok se Kifisija muči na pretposlednjem mestu i sa samo jednom pobedom u poslednjih 10 utakmica.

Uprkos dugoj seriji bez poraza Atromitos je u poslednjih pet kola uspeo čak i da pokvari položaj na tabeli jer je za to vreme ostvario jednu pobedu i čak četiri remija. Ipak, ne može se reći da je neuspeh kada u poslednja dva kola izvučete četiri boda protiv dva najveća grčka kluba, a "neustrašivima" iz Peristerija je upravo to uspelo jer su pobedili Panatinaikos sa 3:2 i odigrali bez golova sa Olimpijakosom.

Kifisija je u prošlom kolu pretrpela težak poraz od PAOK-a. Na kraju je bilo 6:0 za "dvoglave orlove", a Kifisija je imala samo dva udarca ka golu. Gosti su prvi gol postigli u 13. minutu, a onda su na svakih 10 minuta meča davali po još jedan gol.

Pre toga, Kifisija je pobedila Janinu, jedinu ekipu koja je ispod nje na tabeli, sa 4:2. Kifisija sa 34 primljena gola ima daleko najslabiju odbranu u grčkoj Superligi.

NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,95)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U UJEDINJENIM NACIJAMA: Pogledajte šta je učinio predstavnik Izraela (VIDEO)