ZICER ZA PORTO: Fenjeraš dolazi na ''Dragao''

V.M.

29. 12. 2023. u 12:40

U 15. kolu Primeire fudbaleri Porta će ugostiti poslednjeplasirani Šaves (21:45).

ЗИЦЕР ЗА ПОРТО: Фењераш долази на Драгао

Foto Profimedia

Domaćin je u prošlom kolu imao priliku da se dokopa prvog mesta, ali je u velikom derbiju poražen od Sportinga sa 2:0, pa večerašnji meč dočekuje na trećoj poziciji sa tri boda zaostatka u odnosu na vodeće ''lavove''. 

Porto se sada vraća pred svoje navijače na ''Dragao'' i morao bi da slavi jer dočekuje poslednjeplasiranu ekipu na tabeli, Šaves.

Ipak, ''zmajevi'' su umeli da se ''spotaknu'' kod kuće jer su na šest utakmica kod kuće ostvarili četiri pobede uz poraz od Eštorila i remi sa Arukom.

Što se tiče gosta, on ima košmarnu sezonu, osvojio je samo deset bodova do sada i zacementiran je za dno tabele, ali ni ostale ekipe u zoni ispadnja ne igraju dobro, pa bi ga eventualna pobeda izdigla izvan nje.

Ipak, teško da će do nje doći jer uz jedan od najslabijih napada u ligi (16 pogodaka), imaju ubedljivo najgoru odbranu sa čak 38 primljenih golova.

Na sedam gostovanja do sada Šaves je doživeo šest poraza uz trijumf nad Arukom.

Verujemo da će Porto rutinski odraditi posao pred svojim navijačima.

NAŠ TIP: 1&|1-2 (kvota 1,90)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?