"VITEZOVI JUGA" GRABE KA LIGI ŠAMPIONA: Ekipa iz prestonice u veoma teškoj situaciji dočekuje tim koji je u velikom naletu

O. M.

28. 12. 2023. u 11:30

RIJAD dočekuje klub Damak u 19. kolu saudijske Pro lige. Utakmica se igra na stadionu "Princ Fejsal bin Fahd" u glavnom gradu Saudijske Arabije od 16 časova.

ВИТЕЗОВИ ЈУГА ГРАБЕ КА ЛИГИ ШАМПИОНА: Екипа из престонице у веома тешкој ситуацији дочекује тим који је у великом налету

FOTO: Profimedia

Rijad je ove sezone u veoma lošoj poziciji i nalazi se na ivici ispadanja. "Crveno-crni" su na 16. mestu na tabeli sa 16 bodova, isto koliko ima i "prvi iznad crte" Al Raed. 

Vezali su tri poraza i četiri utakmice bez pobede. U prošlom kolu Al Rijad je gostovao Al Vehdi i izgubio u utakmici koja je vrlo lako mogla da ode i na drugu stranu da su pri rezultatu 1:2 gosti iskoristili momentum posle postignutog gola.

Rijad kod kuće igra nešto bolje nego na strani, ali je i ovde izgubio poslednji put, pre desetak dana od Al Kalidže, kome je to bila prva pobeda u gostima posle četiri poraza.

S druge strane, Damak je u velikoj formi. "Vitezovi juga" vezali su pet pobeda u šampionatu - ukupno osam utakmica bez poraza - i za kratko vreme od borbe za opstanak došli možda u situaciju da se bore za mesto u azijskoj Ligi šampiona. Naime, trećeplasirani Al Ahli, inače poslednja ekipa u Ligi koju nisu uspeli da pobede (poslednja od koje su izgubili bilo je Ronaldov Nasr pre više od dva meseca), beži im sada dostižnih sedam bodova. 

Ovaj tim u proseku postiže dva gola po meču i koristi svaku grešku protivničke odbrane.

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,75)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)