VIŠE SE NIKO NE PLAŠI GOSTOVANJA NA ''DENU'': ''Lavovi'' iz prestonice su najgori domaćini u Čempionšipu

V.M.

26. 12. 2023. u 09:48

U jednoj od brojnih utakmica današnjeg programa Čempionšipa, Milvol će na čuvenom ''Denu'' ugostiti KPR (14.00)

ВИШЕ СЕ НИКО НЕ ПЛАШИ ГОСТОВАЊА НА ДЕНУ: Лавови из престонице су најгори домаћини у Чемпионшипу

Profimedia

Ova utakmica može poprimiti epitet derbija donjeg doma pošto se oba tima baš muče ove sezone. KPR je u zoni ispadanja sa 20 osvojenih bodova, ali može uteći iz nje ako savlada današnjeg rivala koji je sakupio tri poena više od njega.

Delovalo je da su gosti uhvatili zalet kada su početkom decembra ostvarili dva trijumfa, ali u naredna tri meča su odigrali remi sa Plimputom, uz poraze od Šefild venzdeja i Sautemptona, a dodatno je poražavajuća činjenica da su na ta tri susreta postigli samo jedan gol.

Sa druge strane, Milvol je u još goroj formi. Poslednji trijumf ostvario je 11. novembra kada je bio bolji od Šefild venzdeja (4:0), a nakon toga je na sedam utakmica sakupio mizerna tri boda i doživeo čak četiri poraza.

Proteklog vikenda ''lavovi'' su remizirali sa Stouk sitijem (0:0), a za to se mogu zahvaliti svojoj odbrani pošto je napad uputio samo jedan udarac ka protivničkom golu za 90. minuta igre.

Iako je nekada bio poznat kao domaćinska ekipa, to više nije slučaj sa Milvolom koji je najgori domaćin u Čempionšipu sa devet osvojenih bodova na 11 utakmica pred svojim navijačima.

Kako oba tima imaju napadačke probleme, verujemo da ćemo gledati nešto tvrđi meč i očekujemo da ne bude mnogo golova na utakmici.

NAŠ TIP: |0-1&0-2 (kvota 1,50)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

MOLIM VAS, POMOZITE MI! Umro 15-mesečni sin legendarnog sportiste - on ne može da dođe sebi od bola