DEJAN STANKOVIĆ NADOMAK VELIKOG USPEHA: Ferencvaroš drži sve u svojim rukama!

V.M.

14. 12. 2023. u 11:02

U poslednjoj utakmici grune faze Lige konferencija Ferencvaroš će ugostiti Fiorentinu (18.45).

ДЕЈАН СТАНКОВИЋ НАДОМАК ВЕЛИКОГ УСПЕХА: Ференцварош држи све у својим рукама!

FOTO: Tanjug/AP

Mađarski velikan je nadomak plasmana u narednu fazu. Trenutno zauzima drugo mesto u grupi ''F'' sa devet osvojenih bodova, što je tri više od Genka, kao i dva manje od današnjeg rivala.

U prošlom kolu četa Dejana Stankovića je uspela da odnese tri boda iz Leskovca kada je u poslednjim trenucima meča sa Čukaričkim sjajnim udarcem sa ivice kaznenog prostora mrežu zatresao Aleksandar Pešić (2:1).

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde je na taj način pogurao Ferencvaroš ka drugom mestu i ''zeleni'' sada sve drže u svojim rukama. Večeras im je i bod dovoljan, ali usled poraza bi morali da paze na rezultat utakmice Genk - Čukarički koja bi odlučivala o tome ko će zauzeti drugo mesto.

Što se tiče gostiju iz Firence, oni su prebrinuli muke oko plasmana u narednu fazu i opravdali su ulogu glavnog favorita u ovoj grupi. Ostvarili su tri pobede uz dva remija u dosadašnjem toku takmičenja i sa 13 postignutih golova su jedna od najefikasnijih ekipa u Ligi konferencija.

Fiorentina se trenutno nalazi u seriji od tri vezana trijumfa u ovom takmičenju i večeras im je bod dovoljan da sačuvaju prvo mesto u grupi ''F''.

Četa Vinčenca Italijane se nalazi u solidnoj formi i na poslednjih pet utakmica u svim takmičenjima upisala je tri pobede uz poraz i remi.

Ako pogledamo izostanke, domaćini će biti bez Barata, Gojaka, Nguena i Halmaija, dok gosti imaju ozbiljnijih problema i biće bez nosilaca igre poput Bonaventure, Kastrovilija, Artura Mela, Biragija, Sotila i Dodoa.

Nerešen rezultat odgovara obema ekipama, tako da verujemo da će oprezno igrati i tipujemo iks.

NAŠ PREDLOG: X (kvota 2,85)

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)