ZVEZDA DIŠE ZA VRATOM PARTIZANU: ''Crveno-beli'' nemaju prava na kiks!

V.M.

09. 12. 2023. u 11:02 >> 11:02

FUDBALERI akutelnog šampiona će dočekati Mladost iz Lučana u okviru 18. Superlige Srbije. Meč se igra na stadionu ''Rajko Mitić'' sa početkom u 16 časova

ЗВЕЗДА ДИШЕ ЗА ВРАТОМ ПАРТИЗАНУ: Црвено-бели немају права на кикс!

M. Vukadinović

Nakon poraza od Jang bojsa koji je značio opraštanje od evrospkog proleća, fudbaleri Crvene zvezde su se fokusirali na domaće prvenstvo i pohod na sustizanje večitog rivala Partizana pred kraj zimskog dela Superlige Srbije.

Domaćin trentuno zaostaje tri boda za ''crno-belima'', ali krajem meseca predstoji večiti derbi koji će odlučiti mnogo toga u veoma zanimljivoj trci za prvo mesto.

Izabranici Baraka Bahara se trenutno nalaze u seriji od četiri vezana trijumfa u domaćem prvenstvu, a poslednju pobedu u nizu ostvarili su nad Napretkom proteklog vikenda.

Nevreme u Kruševcu je dodatno oštetilo i ovako nepogodan teren za igru pod Bagdalom, ali Zvezda je uspela da postigne gol na samom startu preko Olajinke i nakon toga je mirno privela meč kraju.

Posle ovog, ostalo je još jedno kolo uoči večitog derbija i Zvezda nema prava na grešku, kako bi barem održala razliku na tri boda ukoliko Partizan trijumfuje na svojim mečevima.

Takođe, sredinom nedelje ''crveno-beli'' su ugostili Radnički iz Niša i otpratili ga kući petardom (5:0). Dominirali su tokom čitavog dela meča i rutinski su se plasirali u četvrtfinale gde tek trebaju saznati protivnika na žrebu.

Za ovaj meč domaćin je pripremio iznenađenje za navijače u vidu nagradne igre ''pronađi i odvezi''. Cilj je pronaći karticu/ključ na tribinama Marakane tokom prvenstvene utakmice, a potom i automobil koji se nalazi na skrivenoj lokaciji u blizini stadiona Crvene zvezde.

Broj kartica, samim tim i učesnika je na predostojećem duelu ograničen na 20, a najsnalažljiviji i najbrži u nagradnoj igri osvaja automobil.

Što se tiče gosta iz Lučana, on je takođe u veoma dobrom ritmu, a generalno igra iznad očekivanja ove sezone.

Mladost ne zna za poraz na poslednje četiri ligaške utakmice na kojima je osvojila deset bodova i zahvaljujući tim rezultatima popela se na impresivno peto mesto na tabeli.

Proteklog vikenda četa Tomislava Sivića je rutinski odradila posao protiv novajlije Železničara, 1:0.

Ako pogledamo istorijat međusobnih duela, prednost je debelo na strani Zvezde koja je ostvarila devet vezanih pobeda nad današnjim rivalom (uključujući onu u trećem kolu, 4:1), a mi verujemo da će doći i do desete.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&3-6 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)