''PONOS JUGA'' BI DA SE VRATI NA POBEDNIČKU STAZU: Fejenord je doživeo dva teška poraza!

V.M.

07. 12. 2023. u 10:56

U drugom meču današnjeg programa Eredivizije, velikan iz Roterdama će na ''De Kajpu'' ugostiti Volendam (21.00).

ПОНОС ЈУГА БИ ДА СЕ ВРАТИ НА ПОБЕДНИЧКУ СТАЗУ: Фејенорд је доживео два тешка пораза!

FOTO: Profimedia

Domaćin ima dosta lošu nedelju iza sebe koju će želeti brzo da zaboravi. Prvo je porazom od Atletiko Madrida (1:3) izgubio šansu da se nađe u nokaut fazi Lige šampiona, pa će na proleće nastupati u Ligi Evrope, a zatim ga je u derbiju lidera Eredivizije na ''De Kajpu'' savladao PSV sa 2:1.

Fejenord sada zaostaje deset bodova za vodećim ''filipsovcima'' koji su idealni ove sezone (14 pobeda na 14 mečeva), ali i dalje se nalazi na drugom mestu koje garantuje igranje u novom formatu Lige šampiona iduće sezone.

''Ponos juga'' će večeras imati odličnu priliku da zaboravi te neuspehe i vrati se na pobedničku stazu jer dočekuje Volendam koji grca u zoni ispadanja.

Gosti su sakupili samo osam bodova do sada, pretposlednji su na tabeli i zaostaju pet bodova za Almereom koji zauzima mesto koje vodi u baraž za opstanak u Eredviziji.

Fejenord u prvenstvu postiže skoro tačno tri gola po meču (41 pogodak na 14 utakmica) i verujemo da će večeras protiv najgore odbrane lige (36 primljenih golova) prebaciti tu normu.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&4-6 (kvota 1,93)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)