NAVIJAČI PARTIZANA ŽELE JOŠ JEDNU POBEDU: Crno-beli dočekuju "manekene"

M.M.

07. 12. 2023. u 13:43 >> 13:43

PARTIZAN će u 13. kolu Evrolige ugostiti Milano.

НАВИЈАЧИ ПАРТИЗАНА ЖЕЛЕ ЈОШ ЈЕДНУ ПОБЕДУ: Црно-бели дочекују манекене

FOTO: M. Vukadinović

Partizan i Monako su pre dva dana odigrali utakmicu u okviru 12. kola najelitnijeg evropskog takmičenja, a nakon dodatnih pet minuta igre crno-beli su slavili rezultatom 89:85.

U prvom poluvremenu smo gledali ne toliko kvalitetnu i zanimljivu košarku, međutim, u nastavku smo videli pravu dramu. Majk Džejms je u finišu meča pogodio šut kojim je svom timu doneo izjednačenje, da bi nekoliko sekundi kasnije Kevin Panter promašio iz kornera.

Nije se libio Panter da preuzme odgovornost i u produžetku, dobro je otvorio, a saigrači su to znali da iskoriste. Kapiten je sa 25 poena zapravo bio i najefikasniji pojedinac na terenu, dok je Džejms Naneli ubacio 23. Pi-Džej Doužer je meč završio sa 15 pogodaka. Bruno Kaboklo se zaustavio na 13.

Najviše problema crno-belima zadavao je Donatas Motejunas koji je brojao do 23, Džejms je imao učinak od 16 poena, 8 skokova i 8 asistencija.

Izabranici Željka Obradovića su u dosadašnjem delu takmičenja pretrpeli samo jedan poraz na svom terenu i sada se sa skorom 6-6 nalaze na deobi osmog mesta zajedno sa Panatinaikosom, Olimpijakosom, Bajernom i Anadolu Efesom.

Sa druge strane puleni Etorea Mesine igraju ispod svakog nivoa, a poraz od Bajerna im je bio četvrti u nizu. U Minhenu smo takođe gledali produžetke, a četa Pabla Lasa je na kraju slavila rezultatom 91:84. Najefikasniji u porazu svog tima bio je Ševon Šilds sa 26 poena, dok su Hol, Meli i Vojtman postigli po 10.

Ovi rivali su se prošle sezone sastali dva puta i tim iz Milana je slavio u oba navrata.

Verujemo da će domaćin večeras odigrati kvalitetno u prvih 20 minuta.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1. pol. H1 -2,5 (kvota 1,94)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKO TO DOSAD NISMO ZNALI? Evo čemu služe poslednje rupe za pertle na patikama