''AZURI'' BI DA POBEGNU IZ ZONE ISPADANJA: Novajlija i dalje ne veruje da je ispustio pobedu u prošlom kolu

V.M.

06. 11. 2023. u 09:25

U prvom od dva današnja susreta Serije A, Frozinone će dočekati Empoli na ''Benito Stirpeu'' (18:30).

АЗУРИ БИ ДА ПОБЕГНУ ИЗ ЗОНЕ ИСПАДАЊА: Новајлија и даље не верује да је испустио победу у прошлом колу

Foto: EPA

Domaćin se ove sezone vratio u elitu, a kako su mu dva protekla mandata u njoj trajala samo godinu dana jasno je da cilj obezbediti opstanak. Može se reći da Frozinoneu sjajno ide jer je sakupio 12 bodova iz uvodnih deset kola i nalazi se na veoma zadovoljavajućem 12. mestu.

Na sve to, pruža odlične partije i u kupu gde se sredinom nedelje trijumfom nad Torinom plasirao u osminu finala gde ga čeka duel sa šampionom Napolijem.

Glavni odgovorni za veoma dobre igre domaćina je trener Euzebio di Frančesko koji nakon par loših angažmana pokazuje da poseduje kvalitet svojim vođenjem ''kanarinaca''.

Ipak, čak ni on ne može da objasni kako Frozinone prošlog vikenda nije uspeo da sačuva prednost protiv Kaljarija koji ga je na Saridniji savladao rezultatom 4:3, iako su današnji domaćini vodili sa 3:0 u 70. minutu.

Sa druge strane, Empoli igra dosta slabo na startu ove sezone mada je u poslednje vreme podigao formu jer je svih svojih sedam bodova osvojio u poslednjih pet kola.

Gosti su trenutno predzadnji na tabeli, ali imaju samo dva boda manje od Kaljarija koji je prvi tim iznad crte.

Najveći problem ''azurima'' je slaba igra napada koji je postigao samo tri gola ove sezone, a to smo ponovo videli proteklog vikenda kada je Atalanta odnela čitav plen sa ''Karlo Kastelanija'' (0:3).

Kada Frozinone igra pred svojim navijačima goleadu se redovna pojava, na pet mečeva na ''Benito Stirpeu'' mreža se tresla 18 puta, a mi verujemo da će i večeras biti pogodaka.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: I1+&2+ (kvota 1,58)

TIP ZA HRABRIJE: X (kvota 3,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!