BAHAR SE NE PLAŠI OTKAZA: Crvena zvezda više nema prava na kiks!

V.M.

04. 11. 2023. u 10:13 >> 10:13

BRANILAC titule će u 14. kolu Superlige Srbije dočekati ekipu Radnika (18:00).

БАХАР СЕ НЕ ПЛАШИ ОТКАЗА: Црвена звезда више нема права на кикс!

FOTO: M. Vukadinović

Teška vremena proživljava srpski šampion koji je za vreme pripremnog perioda delovao kao da će ''samleti'' sve protivnike u domaćoj ligi, a u stvari nakon 13 odigranih kola već zaostaje šest bodova za večitim rivalom Partizanom koji je doduše samo jednom ''kiksirao'' od starta prvenstva.

Novi udarac Zvezda je primila pre tri dana kada je u veoma bitnom meču remizirala sa TSC-om. Aleksandar Katai je postigao prvi gol u 84. minutu i delovalo je da je njime doneo tri boda svom timu ali Ifet Đakovac je ''utišao'' Marakanu u sudijskoj nadoknadi kada je posle odličnog pasa Milovanovića prosledio loptu u mrežu.

Barak Bahar je nakon meča više od sat vremena pričao sa igračima u svlačionici i nije izašao pred novinare na pres konferenciju što dovoljno govori o tome kakav je pritisak na izraelskom stručnjaku međutim izraelski stručnjak se obratio novinarima pred večerašnji susret i izjavio da se ne plaši otkaza i da neće odustati jer veruje u klub, igrače i bolje rezultate u narednom periodu.

Biće zanimljivo videti da li će Bahar odmarati neke prvotimce pošto ga sledeće nedelje očekuje izuzetno bitan meč Lige šampiona sa Lajpcigom. Njegovi izabranici su za sada osvojili jedan bod u najjačem evropskom takmičenju, ali trijumf na tom meču bi ih povratio u borbu za plasman u nokaut fazu.

Večerašnji rival ''crveno-belima'' biće fenjeraš Radnik iz Surdulice. Gosti igraju katastrofalno ove sezone, ostvarili su samo jednu pobedu i sa devet osvojenih bodova nalaze se na poslednjem mestu Superlige Srbije.

Proteklog vikenda u derbiju začelja izgubili su Železničara iz Pančeva (0:1) koji ih je tako pretekao i zakucao za dno tabele.

Zvezda je prošle godine dva puta savladala Radnik (6:0, 2:1), ali Surduličani su sezonu pre te pokazali da umeju da namuče šampiona (trijumfovali 2:1, uz remi od 1:1).

''Crveno-beli'' jednostavno nemaju prava na kiks, pogotovo ne protiv poslednje ekipe na tabeli i zbog toga verujemo u pobedu domaćina.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024