IGRAČI NECA DOŽIVELI ŠOK ZBOG SAIGRAČA: Roda na putu povratka u Erediviziju

O. M.

02. 11. 2023. u 12:04

NEC Najmegen dočekuje Rodu u trećem kolu holandskog KNVB kupa. Utakmica se igra na Goferstadinu od 21 čas.

ИГРАЧИ НЕЦА ДОЖИВЕЛИ ШОК ЗБОГ САИГРАЧА: Рода на путу повратка у Ередивизију

Foto: Profimedia

NEC je na startu sezone osvojio samo devet bodova iz isto toliko utakmica i nalazi se na 12. mestu na tabeli. U poslednjem kolu gostovali su AZ Alkmaru koji ove sezone igra sjajno i svi su očekivali lagani kec. 

Tako nisu mislilii igrači u crno-zelenim deresovima koji su rano stigli d ovođstva od 2:0. Alkmar je uspeo nekako da smanji na 2:1, ali onda je utakmica prekinuta jer se napadač gostiju Bas Dost srušio na terenu. Nekadašnji golgeter Ajntrahta, Herenvena i Sportinga se srećom oporavlja, a šta će biti sa prekinutom utakmicom još nije poznato.

Ovaj incident treba imati u vidu kada se kladi na ovu utakmicu jer je pitanje kako će fudbaleri NEC-a reagovati, da li su se oporavili od šoka ili će im problem njihovog druga biti dodatan motiv, ostaje da se vidi.

Roda je nekoliko godina tavorila u Erstediviziji a čini se da bi ove sezone mogla da izbori povratak u elitni razred holandskog fudbala. Trenutno deli prvo mesto sa Vilem tveom sa 26 bodova iz 12 utakmica, ali su lideri zahvaljujući znatno boljoj gol-razlici. Roda ima treći najbolji napad (iza Dordrehta i Kambura) ali ubedljivo najbolju odbranu u ligi i zasluženo je prva, mada je mala mrlja na sezoni poraz kod kuće od najbližeg pratioca Viljema za koji se može reći da je bio i nezaslužen.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,68)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)