TEŠKA VREMENA ZA EKIPU SRPSKOG REPREZENTATIVCA: ''Žuto-plavi'' traže izlaz iz krize

V.M.

31. 10. 2023. u 12:05

FUDBALERI Bolonje će u šesnaestini finala italijanskog kupa dočekati Veronu (21:00).

ТЕШКА ВРЕМЕНА ЗА ЕКИПУ СРПСКОГ РЕПРЕЗЕНТАТИВЦА: Жуто-плави траже излаз из кризе

Tanjug/AP

Gosti iz grada ljubavi su imali veoma dobar početak sezone, ali su nakon toga u potpunosti posrnuli i na poslednjih osam ligaških utakmica osvojili su samo dva boda.

Malo im je falilo da za vikend odnesu poen iz Torina, ali Juventus ih je savladao pogotkom mladog Kambijasa u 98. minutu.

Redovan u ekipi Verone ove sezone je srpski reprezentativac Darko Lazović koji je upisao nastup na svakom meču izvan par uvodnih koje je propustio zbog povrede.

Ekipa Marka Baronija ima velikih problema u napadu i na poslednjih pet utakmica je samo dva puta tresla mrežu protivnika.

Sa druge strane, Bolonja je jedini poraz doživela na otvaranju prvenstva kada ju je savladao Milan. Od tada je odigrala deset mečeva, na kojima je ostvarila samo tri pobede uz čak sedam remija.

Proteklog vikenda je povela na gostovanju Sasuolu preko Zirkzea, ali rezultat je poravnao Boloka krajem prvog dela igre, pa je viđena nova podela plena u režiji ekipe sa ''Renato Dal'Are''.

Ovi rivali su se susreli u četvrtom kolu kada je viđena utakmica bez golova, a mi verujemo da ni večeras neće biti mnogo pogodaka.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: UG 0-2 (kvota 1,90)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!