DANAŠNJI RIVALI NISU IMALI MILOSTI U PRVOM KOLU: Bivši prvak voli da igra na golove

V.M.

31. 10. 2023. u 11:50

U šesnaestini finala nemačkog kupa ćemo gledati još jedan bundesligaški obračun kada Borusija Menhengladbah ugosti Hajdenhajm (20:45)

ДАНАШЊИ РИВАЛИ НИСУ ИМАЛИ МИЛОСТИ У ПРВОМ КОЛУ: Бивши првак воли да игра на голове

Foto: AP

Ovaj obračun smo gledali i za vikend, bilo je dosta ujednačeno, a na kraju je Borusija slavila sa 2:1 i tako se pomerila ka sredini tabele.

Sada zauzimaju 11. mesto i može se reći da imaju dosta slab start sezone, mada su preko leta ostali bez nosioca igre Tirama i Hofmana tako da se očekivao blagi pad.

Bivši šampion Nemačke ima defanzivnih problema, primio je pogodak na svakom meču, a uz to ih je postigao 16, tako da su goleade redovna pojava kada igra Menhengladbah.

Hajdenhajm ove godine debituje u Bundesligi, te mu je glavni cilj da opstane i to neće biti lak zadatak pošto se nije značajno pojačao za vreme prelaznog roka.

Za sada mu dobro ide, 13. je na tabeli isakupio je sedam bodova, mada je šest njih osvojio pred svojim navijačima, tako da i dalje čeka na prvu pobedu u gostima ove sezone.

Trenutno se nalaze u negativnoj seriji od tri vezana poraza i nadaju se da je večeras mogu prekinuti.

Oba tima su bila ubedljiva na startu kupa, Borusija je savladala Bersenbruk sa 7:0, dok je Hajdenhajm bio ubedljiviji protiv Roštokera, 8:0.

Na mečevima gostiju takođe pada veliki broj golova (gol-razlika 13:22), tako da večeras tipujemo utakmicu sa dosta pogodaka.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |1+&3+ (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REŠILA DA PROGOVORI! Zbog nje je himna Rusije intonirana u Beogradu, pa odjednom prekinuta - evo šta šampionka Evrope sad kaže o tome (VIDEO)