KLERMON KONAČNO POBEDIO: Nica jedina neporažena ekipa u Ligi jedan

O. M.

27. 10. 2023. u 13:09

KLERMON dočekuje Nicu na startu desetog kola francuske Lige jedan. Utakmica se igra na stadionu "Gabrijel Monpje" u Klermon Feranu od 21 čas.

КЛЕРМОН КОНАЧНО ПОБЕДИО: Ница једина непоражена екипа у Лиги један

Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Klermon je pretposlednji na tabeli sa samo jednom pobedom koju je ostvario u prošlom kolu na gostovanju Lionu, jedinoj ekipi koja je na tabeli ispod njih.

Trenutno su četiri boda "ispod crte", a ako pobede Nicu i izvuku pozitivan rezultat (to bi s obzirom na okolnosti bio i bod) u prekinutoj utakmici protiv Monpeljea, koja će biti nastavljena tokom sledeće nedelje pri rezultatu 4:2 za domaći tim, Klermon bi ušao u zonu spasa. To bi stvarno bio podvig za ekipu koja je dva meseca i nešto preko toga čekala na prvu pobedu, ali još veći imajući u vidu da je današnji protivnik Nica, ekipa koja se od starta prvenstva bori za najviši plasman.

Nica je jedina ekipa bez poraza u Šampionatu i trenutno je druga iza vodećeg Monaka, sa 19 bodova. Inače su orlići pre nešto više od mesec dana pobedili Monako sa 1:0 u gostima. Njihova jedina boljka je što igraju na mali broj golova pa im se utakmice često završavaju rezultatom 0:0 ili 1:1. Čak četiri puta je bio jedan od tad dva rezultata u njihovih deset dosadašnjih utakmica, ali i pored toga je jasno da ekipa koja primi četiri gola u prvih deset kola prvenstva i pritom pobedi lidera lige u gostima, nema mnogo razloga za strah na gostovanju ekipi koja je pobedila samo jednom u sezoni i to protiv najlošijeg tima u ligi.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 2 (kvota 2,00)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

KNAUS: Francuska i Nemačka blokiraju glasanje o Prištini u Savetu Evrope, Vučić efektno apelovao na Makrona