BARSA HVATA ZALET PRED EL KLASIKO: Katalonci i dalje bez poraza ove sezone

V.M.

25. 10. 2023. u 09:20

U prvoj utakmici današnjeg programa najjačeg evropskog takmičenja, Barselona će na ''Monžuiku'' ugostiti Šahtjor (18.45).

БАРСА ХВАТА ЗАЛЕТ ПРЕД ЕЛ КЛАСИКО: Каталонци и даље без пораза ове сезоне

Foto: EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ

Barsa igra veoma dobro i još ne zna za poraz ove sezone, ostvarila je devet pobeda uz tri remija u svim takmičenjima, a večeras ima priliku da napravi veliki korak ka nokaut fazi iz koje je izostala u poslednja dva učešća u Ligi šampiona.

Katalonci su za vikend ugostili Bilbao, a do pobede ih je povela sedamnaestogodišnja senzacija Mark Guju koji je 33 sekunde nakon što je ušao u igru zatresao mrežu i doneo vredna tri boda svojoj ekipi.

Barselona je tako iskoristila kiks Reala i prišla mu na bod zaostatka pred ''El klasiko'' koji je na programu u nedelju od 16.15.

Što se tiče Lige šampiona, izabranici Ćavija su u prvom kolu bili ubedljivi protiv Antverpena (5:0), dok im je dosta teže bilo na ''Dragau'' protiv Porta (1:0).

Sa druge strane, Šahtjor je u prošlom kolu najjačeg evropskog takmičenja na neverovatan način došao do pobede. Gubio je sa 0:2 od Antverpena, ali se raspucao u drugom poluvremenu i slavio je posle velikog preokreta nošen dvostrukim strelcem Danilom Sikanom (3:2).

Pre toga je izgubio od Porta (1:3) i u nastavku ga očekuje borba za drugo mesto pošto verujemo da će Barsa prvo potvrditi pobedom na večerašnjem duelu.

''Blaugrana'' je perfektna na ''Monžuiku'' ove sezone, ima šest pobeda na isto toliko mečeva i ne vidimo razlog zašto bi se ta serija prekinula.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&|1+ (kvota 1,48)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)