BORBA ZA KOPA LIBERTADORES: Papini miljenici gostuju na stadionu "Malvini"

O. M.

19. 10. 2023. u 09:34

GODOJ KRUZ dočekuje ekipu San Lorenca u devetom kolu argentinskog Liga kupa. Utakmica se igra na stadionu "Malvinas argentinas" u Mendozi od 22 časa.

БОРБА ЗА КОПА ЛИБЕРТАДОРЕС: Папини миљеници гостују на стадиону Малвини

Profimedia

Domaćin je sakupio 12 bodova i nalazi se na četvrtom mestu koje vodi u četvrtfinale. Gosti su deseti sa devet bodova i pobedom bi uhvatili priključak u borbi za plej-of.

Ova utakmica je značajna i zbog plasmana na zbirnoj tabeli. Naime, u Argentini se zbrajaju rezultati iz Lige i Liga kupa, a četiri najbolje rangirane ekipe s ove tabele idu u Kopa Libertadores. Na toj tabeli trenutno San Lorenco je četvrti sa 55 bodova, a Godoj kruz peti sa 53.

Ekipa iz Mendoze je u seriji od devet utakmica bez poraza, ali je u tom periodu ostvarila samo tri pobede. S druge strane, San Lorenco je vezao šest utakmica bez pobede u Liga kupu, a crni niz prekinuli su u Kupu gde su minimalnu pobedu ostvarili protiv San Martin de San Huana.

U poslednjih pet međusobnih susreta San Lorenci je ostvario četiri pobede, uz jedan remi, dok Godoj na trijumf čeka od 2018. godine.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 0-2 (kvota 1,40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
SADA JE SVE JASNIJE! Novak Đoković otkrio zašto nije mnogo igrao u poslednje vreme

SADA JE SVE JASNIJE! Novak Đoković otkrio zašto nije mnogo igrao u poslednje vreme

RIM, još jedan peron i usputna stanica voza Novaka Đokovića koji ima za cilj da žetvu pehara pokupi u Parizu i Londonu (Rolan Garos, OI i Vimbldon) u naredna dva meseca. Tako rezonuje najbolji teniser svih vremena uoči nastupa u Večnom gradu (8-19. maja), na nadmetanju koji je osvajao već šest puta u karijeri, a još toliko puta gubio je u borbi za trofej. Naš as, na terenu kompleksa "Foro Italika", još uvek nije saznao ime rivala, kojeg je dobio tek nakon okršaja između Rusa Romana Safijulina i Francuza Korentina Mutea.

08. 05. 2024. u 17:15

Komentari (0)

KAKO DANAS IZGLEDA ZORAN VANEV: Od Južne pruge do Švice (FOTO)