GOLEADA NA ''VESTFALENU'': Milan bi da probije ''žuti zid''!

V.M.

04. 10. 2023. u 12:14 >> 12:14

U okviru grupe ''F'' gledaćemo jedan od derbija dana kada Borusija Dortmund dočeka rosonere (21:00).

ГОЛЕАДА НА ВЕСТФАЛЕНУ: Милан би да пробије жути зид!

Foto: Profimedia

Domaćini su porazom na ''Parku prinčeva'' (0:2) započeli Ligu šampiona, dok se Milan propisno ispromašivao u remiju sa Njukaslom na ''San siru'' (0:0).

Posle poraza od PSŽ-a, Borusija je podigla formu vezavši dve pobede, tako da u dobrom ritmu dočekuje večerašnji susret. 

Prvo je savladala Volfsburg (1:0), a zatim i Hofenhajm (3:1), tim pobedama se popela na četvrto mesto Bundeslige i zaostaje dva boda za vodećim Leverkuzenom.

Dortmund će se večeras uzdati u svoj čuveni ''žuti zid'', a dodatni vetar u leđa će im dati činjenica da su primili samo jedan gol na poslednjih šest utakmica u Ligi šampiona na ''Vestfalenu''.

Nijedan od 25 udaraca rosonera na gol Nika Poupa u prvom kolu nije pronašao mrežu, ali italijanski velikan je popravio realizaciju u narednim utakmicama te večerašnji meč dočekuje u sjajnoj seriji od tri vezane prvenstvene pobede.

Prvo je savladao Veronu (1:0) i Kaljari (3:1), a proteklog vikenda je u derbiju kola bio bolji od Lacija pred svojim navijačima pogocima novajlija Pulišića i Okafora (2:0).

Izabranici Stefana Piolija su se tim rezultatima popeli na drugo mesto Serije A, sada imaju isto bodova kao i Inter koji je prvi zbog boljeg međusobnog skora i sve više deluje da će večiti rivali voditi glavnu reč u borbi za titulu ove sezone.

Rosoneri su prošle godine dogurali do polufinala Lige šampiona gde ih je zaustavio upravo Inter, nadaju se ove godine mogu da ponove taj uspeh, ali prvo treba pronaći izlaz iz popularne ''grupe smrti''.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,60)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)