RONALDO I DRUŽINA JURE DESETU UZASTOPNU POBEDU: Sjajni Portugalac ne prestaje da trese mreže u 38. godini života

V.M.

02. 10. 2023. u 11:20

U drugom kolu azijske Lige šampiona, Al Nasr će dočekati Istiklol na ''Al-Avav parku'' (20.00).

РОНАЛДО И ДРУЖИНА ЈУРЕ ДЕСЕТУ УЗАСТОПНУ ПОБЕДУ: Сјајни Португалац не престаје да тресе мреже у 38. години живота

FOTO: Tanjug/AP

Domaćini su preko leta potrošili veliki novac na zvučna imena poput Manea, Brozovića i Otavija. Takođe je na klupu postavljen novi trener u vidu Luiza Kasta kojem je trebalo malo vremena da sklopi kockice, ali njegova ekipa sada izgleda impresivno na terenu.

Al Nasr je ostvario devet vezanih pobeda u svim takmičenjima, poslednja u nizu bila je proteklog vikenda kada je Kristijano Ronaldo pogotkom u završnici doneo tri boda ''vitezovima Najda'' protiv Al Taija.

Jedan od najboljih fudbalera u istoriji fudbala se nalazi u sjanoj formi ove sezone i u svim takmičenjima je postigao 16 golova uz šest podeljenih asistencija.

Al Nasr je trenutno četvrti na tabeli prvenstva Saudijske Arabije, ali zaostaje samo dva boda za vodećim Al Hilalom, a što se tiče Lige šampiona tu je na startu bio bolji od Persepolisa (2:0).

Sa druge strane, Istiklol je na otvaranju najjačeg azijskog takmičenja odigrao remi bez golova sa Al Duhailom.

Gosti dominiraju u tadžikistanskoj ligi i ove godine, posle 18 odigranih kola nalaze sa na prvom mestu sa 40 osvojenih bodova, sedam više od najbližeg pratioca Ravšana.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1-1&2+ (kvota 1,45)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)