BENZEMA I DRUŽINA PREUZELI PRVO MESTO: Ne planiraju da ga ispuste na današnjem meču

V.M.

29. 09. 2023. u 09:15

U osmom kolu prvenstva saudijske arabije, Al Feiha dočekuje Al Itihad (17:00).

БЕНЗЕМА И ДРУЖИНА ПРЕУЗЕЛИ ПРВО МЕСТО: Не планирају да га испусте на данашњем мечу

Foto: Profimedia

Benzema i družina su se prošle nedelje vratili na prvo mesto. Iskoristili su kiks Al Hilala i trijumfom nad Al Fatehom (2:1) su ga pretekli na tabeli.

''Tigrovi'' su gubili na tom meču sa 0:1, ali su preokrenuli pogocima Romarinja, odnosno Kantea i došli do veoma važna tri boda.

Izabranici Nuna Espirita Santa su branioci titule i sigurno je da ne planiraju da na današnjem susretu prepuste prvu poziciju, tek što su je vratili nazad.

Iako je domaćin doveo zvučna pojačanja preko leta, najbolji strelac ekipe je Marokanac, Abderazak Hamdala koji je postigao pet golova za sada i podelio dve asistencije.

Sa druge strane, Al Feiha je prekinula post koji je trajao četiri kola savladavši Al Rijad sa 3:1 pre sedam dana.

Tim trijumfom domaćini su se popeli na deveto mesto i imaće težak zadatak da dođe do novih poena protiv branioca titule.

Prošle sezone, Al Itihad je današnjeg rivala savladao dva puta u prvenstvu, 2:0 i 3:0, a sastali su se i u kupu gde su ''tigrovi'' bili bolji nakon izvođenja penala.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 2&2-5 (kvota 1,83)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)