''ROSONERI'' SE VRAĆAJU NA POBEDNIČKU STAZU: Tradicionalno lak protivnik dolazi na ''San siro''

V.M.

23. 09. 2023. u 09:44

OD 15 časova fudbaleri Milana će dočekati Veronu u utakmici petog kola Serije A.

РОСОНЕРИ СЕ ВРАЋАЈУ НА ПОБЕДНИЧКУ СТАЗУ: Традиционално лак противник долази на Сан сиро

FOTO: Tanjug/AP

Domaćin je sjajno započeo sezonu osvojivši devet bodova iz uvodne tri utakmice, ali nakon reprezentativne pauze je usledio pad u igri. ''Rosoneri'' su prvo pretrpeli katastrofalan poraz u ''Derbiju dela madonina'' od Intera (1:5), a nakon toga su propustili veliki broj šansi na otvaranju Lige šampiona u podeli bodova sa Njukaslom (0:0).

Navijače je posebno zaboleo taj poraz protiv Intera, jer je to bio po prvi put od 1974. da su ''neroazuri'' čak pet puta zatresli mrežu večitog rivala.

Pioli je istakao da žali za remijem sa Njukaslom, ali se nije izvivio navijačima za rezultat protiv Intera i tako je navukao njih gnev kojeg će se otarasiti jedino serijom dobrih rezultata.

Priliku da pokrenu taj niz njegovi izabranici imaće večeras protiv rivala koji nije slavio na ''San siru'' protiv Milana više od 100 godina!

Italijanski velikan je trenutno četvrti na tabeli i zaostaje tri boda za vodećim Interom.

Sa druge strane, Verona je prošle sezone jedva obezbedila opstanak, a ove igra dosta dobro. Uživa svoj najbolji početak u prvenstvu u poslednjih osam godina i posle četiri uvodna kola nalazi se na devetoj poziciji sa sedam osvojenih bodova.

Započela je sa dva vezana trijumfa po prvi put od šampionske 1984/85 savladavši Empoli i Romu, ali od tada je doživela poraz od Sasuola i odigrala remi sa Bolonjom.

Kod domaćina neće biti Majka Menjona, Ismaela Benasera i Pjera Kalulua, dok će kod gosta odsustvovati Braif, Anri i Doig.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj

novoj aplikaciji.

NAŠ TIP: 1 (kvota 1,40)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSIJA GLEDA I NE VERUJE: Rafael Nadal je ovo uradio u Španiji i ruski mediji su zbog toga počeli da krše zakon