BOTOŠANI SMENIO TRENERA: Gosti iz Sibinja samo jednom pobedili u međusobnim susretima

O. M.

04. 09. 2023. u 11:07 >> 11:08

BOTOŠANI dočekuje Hermanštat u osmom kolu rumunske Lige 1. Utakmica se igra na Gradskom stadionu u Botošaniju od 17 časova i 30 minuta.

БОТОШАНИ СМЕНИО ТРЕНЕРА: Гости из Сибиња само једном победили у међусобним сусретима

Profimedia

Domaćin je bez pobede posle sedam kola, zbog čega je došlo do smene trenera. Nekadašnji reprezentativac Rumunije Dan Aleksa preuzeo je trenersku palicu u klubu koji posle sedam kola ima tri remija i četiri poraza i zauzima pretposlednje mesto na tabeli.

S druge strane, Hermanštat je deseti na tabeli sa osam bodova, ali bez pobede u poslednja tri kola. 

U poslednjem kolu Botošani je poražen na gostovanju Klužu sa 3:1, dok je Hermanštat remizirao 2:2 sa drugim klubom iz Kluža, Univerzitateom.

Ove dve ekipe do sada su se 11 puta sastajale u najvišem razredu rumunske fudbalske piramide a ekipa sa severa rumunskog dela Moldavije je pobeđivala šest puta. Gosti iz Sibinja slavili su samo jednom, dok je četiri susreta završeno bez pobednika.

Poslednja tri susreta završena su neodlučeno, sva tri u prošloj sezoni. Bilo je dva puta po 1:1 u Sibinju (regularni deo prvenstva i plej-of) i 0:0 u Botošaniju.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: I1+&2+ (kvota 1,87)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

VODITELJKI SE STANJE NAGLO POGORŠALO I HITNO JE OPERISANA: Nažalost, tek kad je kasno shvatimo da je zdravlje najvažnije