"VUKOVI" KONAČNO POČELI DA POBEĐUJU: "Mandarine" su bez postignutog gola na četiri utakmice

O. M.

29. 08. 2023. u 13:05 >> 13:05

VULVERHAMPTON dočekuje ekipu Blekpula u drugom kolu engleskog Liga kupa. Meč se igra na "Molineu" od 20 časova i 45 minuta.

ВУКОВИ КОНАЧНО ПОЧЕЛИ ДА ПОБЕЂУЈУ: Мандарине су без постигнутог гола на четири утакмице

Foto: Profimedia

"Vukovi" su proteklog vikenda ostvarili prvu pobedu u sezoni, posle dva poraza na startu Premijer lige savladali su Everton u gostima, golom Saše Kalajdžića u 87. minutu.

Izabranici Garija O Nila prošle sezone su imali solidnu kampanju u Liga kupu gde ih je u četvrtfinalu zaustavio Notingem forest.

S druge strane, Blekpul je prošle sezone zaustavljen već na startu ovog takmičenja, na penale od četvrtoligaša Baroua. "Mandarine" su dobro počele takmičenje u Ligi jedan, u koju su ove godine dospele iz Čempionšipa, pošto su pobedili ekipu Bartona. Ali, posle toga su usledila tri remija i konačno ubedljiv poraz od Linkolna (0:3).

Na toj utakmici je crveni karton dobio iskusni Oli Norbern koji neće moći da pomogne drugovima danas. S druge strane, vulvsi će biti kompletni.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1X&2-4 (kvota 1,67)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)