SUDBINA SRPSKOG FUDBALERA JE I DALJE NEPOZNATA: Lazara Samardžića očekuje burna završnica prelaznog roka

V.M.

28. 08. 2023. u 10:30

U prvoj utakmici današnjeg programa Serije A, Salernitana će dočekati Udineze (18.30).

СУДБИНА СРПСКОГ ФУДБАЛЕРА ЈЕ И ДАЉЕ НЕПОЗНАТА: Лазара Самарџића очекује бурна завршница прелазног рока

Foto: EPA-EFE/GABRIELE MENIS

Srpski fudbaler je preko leta imao dogovoren transfer u Inter, ali do njega nije došlo jer je po rečima sportskog direktora Intera Samardžićev kamp promenio uslove u poslednjem trenutku, te su pregovori prekinuti. Nakon toga bilo je priča o prelasku u Lacio, ali ''nebeskoplavi'' su se opredelili za Genduzija.

Sada se po pisanjima ostrvskih medija za prednjeg veznog interesuje Notingem forest i videćemo šta će se desiti do kraja prelaznog roka.

Što se tiče samih igara ekipe, Udineze je u prvom kolu dočekao Juve koji ga je rutinski savladao sa 3:0 i ''zebre'' će danas pokušati da dođu do prvih bodova u novoj sezoni.

Sa druge strane, Salernitana je na otvaranju prvenstva gostovala na ''Olimpiku'' gde je podelila plen sa Romom, 2:2. Viđena je jako interesantna utakmica, a meč su obeležili nekadašnji italijanski reprezentativci Kandreva i Beloti koji su postigli po dva gola.

Salernitana i Udineze su se prošle godine sastali dva puta, na ''Dačija areni'' je bilo 0:0, dok je u Salernu bilo 3:2 za domaću ekipu.

Večeras verujemo da ćemo gledati jednu ujednačenu utakmicu u kojoj očekujemo da oba tima postignu po gol.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,80)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)