MARKO NIKOLIĆ PROTIV RONALDA: Bivši trener Partizana ima (ne)moguć zadatak pred sobom

V.M.

22. 08. 2023. u 10:10 >> 10:10

U plej-ofu kvalifikacija za azijsku Ligu šampiona gledaćemo duel Al Nasra i Al Ahlija iz Dubaija (19.20).

МАРКО НИКОЛИЋ ПРОТИВ РОНАЛДА: Бивши тренер Партизана има (не)могућ задатак пред собом

FOTO: Tanjug/AP

Pobednik večerašnjeg duela će se plasirati u najjače azijsko fudbalsko takmičenje. Iako je slabo otvorio prvenstvo, Al Nasr je veliki favorit, ipak, četa Marka Nikolića se neće olako predati i imaće šta da kaže na ''KSU stadionu''.

Al Nasr je na iznenađenje svih startovao sa dva poraza u domaćoj ligi. Prvo ih je savladao Al Itifak Stivena Džerarda sa 2:1, dok je dželat ''vitezova Najda'' u druom kolu bio jedan od glavnih igrač Partizana iz drugog mandata Marka Nikolića na klupi ''crno-belih'' Leandre Tavamba (0:2).

Pre toga, današnji domaćin je osvojio arapski klupski Kup šampiona. U finalu je predvođenim Kristijanom Ronaldom (dva pogotka) savladao Al Hilal našeg Sergeja Milinkovića Savića sa 2:1.

Četa Rubena Kastra uskoro bi trebala da postane jača za još dva člana, Ejmerik Laport će uskoro doći iz Mančester sitija, dok je krajem prošle nedelje dogovoren transfer reprezentativca Portugala Otavija.

Što se tiče gosta, njega je letos preuzeo Marko Nikolić koji se nakon dve godine pauze vratio trenerskom poslu. I njegova ekipa je bila aktivna tokom prelaznog roka, pa su u Dubaji došli Luka Milivojević, Munas Dabur i talentovani Mateusao.

Al Ahli je kvalifikacije započeo u prošlom kolu gde je rutinski savladao Vedat sa 3:0. ''Crveni vitezovi'' su pobedom starovali i u domaćem prvenstvu slavivši rezultatom 3:0 protiv Ajmana.

Marko Nikolić je ostao u lepom sećanju navijača Partizana kao poslednji trener koji je osvojio duplu krunu, a večeras će imati jako težak zadatak, gotovo nemoguć, ali znamo da je on trener koji se neće predati i pokušaće da napravi veliko iznenađenje.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: 1&2-5 (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)