''MARINCI'' TRAŽE PRVU POBEDU U SEZONI: Za vikend su dva puta ispuštali prednost

V.M.

15. 08. 2023. u 12:35

U trećem kolu engleske Lige dva, na ''Blandel parku'' ćemo gledati obračun Grimzbija i Salforda (20.45).

МАРИНЦИ ТРАЖЕ ПРВУ ПОБЕДУ У СЕЗОНИ: За викенд су два пута испуштали предност

Foto Profimedia

Domaćin je bez pobede nakon uvodna dva kola u kojima je osvojio jedan bod. To je bio slučaj na otvaranju prvenstva kada je sa Vimbldonom odigrao remi bez golova, dok je za vikend dva puta vodio na gostovanju Nots kauntiju ali je na kraju ostao praznih ruku (2:3).

Grimzbi je jedan od najstarijih klubova u Engleskoj, nastao još 1878, ali većinu svog postojanja igra u nižim ligama i poslednji put je u eliti bio davne 1947/48.

Sa druge strane terena biće Salford koji je poprilično solidno otvorio sezonu. Savladao je Forest grin sa 2:0, a posle toga je odigrao 1:1 sa Krolijem.

Gost je prošle godine ''zapeo'' u plej-ofu gde je posle penala u polufinalu bolji od njega bio je Stokport kaunti i u ovoj kampanji će pokušati da napravi korak više i plasira se u Ligu jedan.

Što se tiče međusobnih duela, na poslednja tri susreta su oba tima postizala barem po gol, a mi verujemo da će to ponovo biti slučaj.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: GG (kvota 1,78)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)