KANARINCI SU NAJVEĆA NEPOZNANICA: Liga kup nije prioritet Kvins park rendžersu

O. M.

16. 08. 2023. u 12:39 >> 12:39

OVE srede na programu je poslednja utakmica engleskog Liga kupa. Sastaju se dve ekipe iz Čempionšipa, Kvins park rendžers i Norič siti. Meč se igra na Loftus roudu od 20 časova i 45 minuta.

КАНАРИНЦИ СУ НАЈВЕЋА НЕПОЗНАНИЦА: Лига куп није приоритет Квинс парк ренџерсу

FOTO: AP/Tanjug

Kvins park rendžers je u prva dva kola nove sezone Čempionšipa pokazao dva lica. Na startu je doživeo težak poraz od Votforda 0:4, da bi utisak značajno popravio u drugom kolu protiv Kardifa kada je pobedio sa 2:1. 

Ostrvske kladionice nemaju mnogo poverenja u ekipu Gareta Ensvorta i predviđaju joj neuspešnu borbu za opstanak. KPR je treći "favorit" za ispadanje u Ligu jedan, posle Roterama i Hadersfilda. Uostalom, i prošlu sezonu su završili iznad crte više zbog oduzimanja bodova Redingu i Viganu, nego zahvaljujući svojim dobrim igrama. Upravo je Garet Ejnsvort okarakterisan kao glavni krivac za loše igre, jer je ekipa od njegovog dolaska u februaru osvojila samo 14 bodova u prošlom i ovom šampionatu.

U Liga kupu, KPR nema uspeha poslednjih godina. Najdalje su otišli u sezoni 2021/22. kada ih je u četvrtom kolu zaustavio Sanderlend.

Norič je jedna od najvećih nepoznanica ove sezone. Predviđanja za "kanarince" idu od borbe za opstanak u Čempionšipu do plasmana u plej-of, ali je najrealnija sredina tabele.

Posle sjajne predsezone u kojoj su ostali neporaženi na sedam pripremnih utakmica, uključujući i pobedu nad Olimpijakosom od 2:0, "kanarinci" su otvorili sezonu u Čempionšipu pobedom 2:1 nad Hal sitijem. Gubili su sa 1:0, ali su golom u nadoknadi prvog poluvremena izjednačili, a onda u trećem minutu nadoknade drugog poluvremena stigli do prvog trijumfa u sezoni. 

Nešto manje sreće imali su u drugom kolu protiv Sautemptona. Opet su u nadoknadi prvog dela igre preokrenuli vođstvo rivala (sa 1:2 na 3:2), ali su ostali bez dva boda u sedmom minutu nadoknade utakmice kada je Armstrong sa bele tačke doneo Sautemptonu izjednačenje na 4:4.

Očekivanja od Noriča ove sezone su nepoznata. Na papiru imaju tim na sredini tabele, ali je lov na plej-of moguć. Sezonu su počeli pobedom i zabavnim remijem protiv Sautemptona sa 4:4. Tri puta su vodili i primili gol u 97. minutu.

Prethodne četiri sezone Norič je uvek prolazio prvi krug Liga kupa, ali nijednom nije prošao dalje od trećeg kola.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: GG (kvota 1,67) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)