PSV JE U STRAŠNOJ FORMI: Utrehtu na ruku ne ide ni tradicija

O. M.

12. 08. 2023. u 11:01 >> 11:01

PRVA utakmica subotnjeg programa holandske Eredivizije na programu je u Ajndhovenu od 16 i 30 kada PSV dočekuje ekipu Utrehta.

ПСВ ЈЕ У СТРАШНОЈ ФОРМИ: Утрехту на руку не иде ни традиција

FOTO: EPA

"Filipsovci" su prošlu sezonu završili kao vicešampioni, sa sedam bodova zaostatka za šampionom Fejenordom i kao osvajači Kupa pošto su u finalu na penale savladali Ajaks.

Ovu sezonu otvorili su titulom , pošto su u borbi za "Štit Johana Krojfa", holandskom superkupu savladali Fejenord sa 1:0 i to na "de Kajpu". 

Osim ovoga, PSV je počeo dobro i u kvalifikacijama za Ligu šampiona gde je u prvoj utakmici trećeg kola sa ubedljivih 4:1 savladao ekipu Šturma. U kakvoj fantastičnoj formi je ekipa Petera Bosa najbolje govori podatak da je poslednji poraz pretrpela još u februaru, u prvoj utakmici šesnaestine finala Lige Evrope od Sevilje.

Posle toga izgubili su samo još jedan meč i to prijateljski protiv Sent Trojdena u kome je Bos na poluvremenu izveo ceo prvi tim i šansu dao rezervistima.

U pripremnom periodu Utreht je odigrao četiri prijateljske utakmice, uz mešoviti učinak. U prvoj utakmici poraženi su od Šahtjora iz Donjecka 4:2, a potom pobedili u duelu protiv OFI Krita sa 2:0. Seriju utakmica nastavili su porazom od italijanske Bolonje 2:1, a u poslednjem meču pred početak sezone igrali su protiv ekipe koja je ispala iz španske La Lige, Espanjola i u tom meču su zabeležio ubedljiv trijumf od 3:0.

U subotu će protiv tradicije igrati i Utreht, s obzirom da u poslednjih šest mečeva u Ajndhovenu protiv PSV-a nisu uspeli da osvoje bodove.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&2+ (kvota 1,55)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

SESTRA UBIJENOG DALIBORA NAPISALA PESMU BRATU: Proklinjem mu ruku iz koje je svaki metak ispalio (VIDEO)