KO JE LOŠIJI? Sudar dve najslabije ekipe irske Premijer divizije

O. M.

11. 08. 2023. u 11:58

U prvom meču 27. kola irske irske Premijer divizije, Kork Siti dočekuje UC Dablin. Duel dve najslabije ekipe u ligi na programu je od 20:45 na Tarner kros stadionu.

КО ЈЕ ЛОШИЈИ? Судар две најслабије екипе ирске Премијер дивизије

Foto: Profimedia

Kork je pre ovog kola na pretposlednjem mestu na tabeli sa 23 osvojena boda, šest manje od Drogede u sigurnoj zoni. Sa ukupnom gol-razlikom 27:47, Kork ima drugu najslabiju odbranu i drugi najlošiji napad u ligi.

Uz to, forma domaćih je u dodatnom padu, o čemu govori i činjenica da su u prethodnih sedam kola bez pobede. U tom periodu zabeležili su samo dva remija (Drogeda 1:1 i Sent Patriks 1:1), uz čak pet poraza (Dandalk 1:2, Deri Siti 2:0, Slajgo 3:0, Šelburn 0:2 i Šamrok 2:1).

Utakmica protiv UC Dablina je za Kork "biti ili ne biti", s obzirom da bi nazadovanje protiv daleko najslabijeg tima lige dodatno zakomplikovalo ionako tešku situaciju na tabeli.

Jedini tim slabiji od Korka po svim parametrima je UC Dablin. Posle 25 odigranih mečeva nalaze se na poslednjem mestu na tabeli, sa samo devet osvojenih bodova, četrnaest manje od današnjeg rivala i čak 20 od Drogede koja je van zone ispadanja.

Od početka šampionata, "studenti" su postigli samo 14 golova, primivši čak 66, ubedljivo najviše od svih timova u ligi, a činjenica da je njihova ukupna gol-razlika minus 52 je poražavajuća za tim koji se takmiči u najvišem razredu irskog fudbala.

U prethodnih deset kola Dablin je zabeležio samo jednu pobedu, protiv Slajgo roversa 2:1. U prethodne četiri utakmice UCD je zabeležio četiri neuspeha, uz samo jedan postignut gol i ukupnu gol-razliku 1:16.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 3+ (kvota 1,78)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu