NENAD LALATOVIĆ ČEKA PROTIVNIKA U PLEJ-OFU: "Crveno-beli" s maksimalnim učinkom u Ligi

O. M.

10. 08. 2023. u 09:29

SLAVIJA dočekuje Dnipro u prvoj utakmcii trećeg kruga kvalifikacija za Ligu Evrope. Utakmica se igra od 19 časova na stadionu Fortuna Arena u Pragu. Pobednik ovog meča igraće protiv ukrajinske Zorje našeg trenera Nenada Lalatovića.

НЕНАД ЛАЛАТОВИЋ ЧЕКА ПРОТИВНИКА У ПЛЕЈ-ОФУ: Црвено-бели с максималним учинком у Лиги

Profimedia

U poslednjem kolu Češke lige Slavija je na svom terenu pobedila Zlin sa 2:1. Posle tri kola prvenstva Češke, crveno-beli imaju maksimalan učinak. U pripremnom periodu odigrali su pet prijateljskih utakmica i ostvarili četiri pobede i jedan remi. 

Kvalifikovali su se za Ligu Evrope osvojivši drugo mesto u plej-ofu sa 78 bodova, koliko i najveći rival Sparta koja je postala šampion zahvaljujući većem broju osvojenih bodova u regularnom delu prvenstva.

Novajlija Mojmir Čitil je pokazao da će biti veliko pojačanje jer je ove sezone već postigao dva gola i upisao jednu asistenciju u češkoj ligi, iako je na sve tri utakmice ulazio sa klupe.

Fudbaleri Dnjepra su u prethodnom kolu ukrajinske Premijer lige pobedili Žitomir na svom terenu sa 2:1. Gosti su od 20 minuta imali igrača manje, što je u značajnoj meri uticalo na rezultat.

Dnjepar je u pripremnom periodu odigrao pet prijateljskih utakmica, ostvarivši četiri pobede i jedan remi, dok je u kvalifikacijama za Ligu šampiona eliminisan od Panatinaikosa ukupnim rezultatom 5:3. 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1&2+ (kvota 1.64)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!