NEKADAŠNJI SELEKTOR SRBIJE BODOM ZAPOČEO NOVI MANDAT NA KLUPI JAVORA: ''Plavo-beli'' čekaju Sumu

V.M.

05. 08. 2023. u 09:45

U drugom kolu Superlige Srbije, Javor će na stadionu kraj Jošanice ugostiti Novi Pazar (18:00).

НЕКАДАШЊИ СЕЛЕКТОР СРБИЈЕ БОДОМ ЗАПОЧЕО НОВИ МАНДАТ НА КЛУПИ ЈАВОРА: Плаво-бели чекају Суму

FOTO: M. Vukadinović

Radovan Ćurčić je bodom na ''Krovu'' započeo svoj treći mandat na klupi Ivanjičana. Viđena je jedna dosta tvrda utakmica u kojoj su oba tima imala po četiri šuta u okviru gola protivnika i na kraju su podelili plen, 0:0.

Domaćin nije pravio veliki promene u timu preko leta, ostala je osovina tima koju čine Manojlović i Gojković, a dosta se očekuje i od novog pojačanja, Todora Petrovića.

Radovan Ćurčić je poslednje dve godine radio kao sportski direktor u Javoru, dobro poznaje tim i očekuje se da ekipa iz Ivanjice izbegne borbu za opstanak ove sezone.

Što si tiče Novog Pazar, novi trener Aničić je najavio da će njegovi izabranici igrati napadački kao Atalanta i to je bio slučaj u prvom kolu.

Rutinski su sa 2:0 savladali Radnički 1923, a golove odluke postigli su Karaklajić i Obradović.

''Plavo-beli'' su krajem prošle nedelje u svoje redove doveli bivšeg igrača Partizana, Sejdubu Sumu. Gviniejac se pridružio ekipi ali fizička priprema mu nije na nivou i pitanje je da li će dobiti šansu na današnjoj utakmici.

Što se tiče međusobnih duela, Novi Pazar je čak devet puta gostovao na stadionu kod Jošanice ali nikad nije osvojio sva tri boda. Javor je slavio u sedam navrata, a viđena su i dva remija.

Verujemo da ćemo gledati dosta tvrd meč i zbog toga predlažemo iks na poluvremenu ili kraju meča.

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ TIP: |XvX (kvota 1,65)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠOK: Karlos Alkaraz izbačen sa turnira u Madridu! Imitirao Nadala, pa morao da pakuje kofere, kao i Rafa (VIDEO)