KORITIBI SE NE PIŠE DOBRO: Botafogo je nemiolosrdan na svom terenu

O. M.

30. 07. 2023. u 13:06

BOTAFOGO dočekuje Koritibu u 17. kolu brazilske Serije A. Utakmica će se odigrati od 21 čas po našem vremenu.

КОРИТИБИ СЕ НЕ ПИШЕ ДОБРО: Ботафого је немиолосрдан на свом терену

Foto: Profimedia

Fudbaleri "usamljene zvezde" nalaze se u seriji od 11 utakmica bez poraza zahvaljujući kojoj su ubedljivo prvi na tabeli sa 40 bodova, devet više od drugoplasiranim gradskim rivalom Flamengom i to uz utakmicu manje odigranu.

A pre samo dve godine igrali su u drugom razredu takmičenja. Prošle godine su bili tek 11. na tabeli Serije A. 

Botafogo je ove sezone primio samo devet golova, a na deset utakmica uspeo je da sačuva mrežu. Na osam utakmica kod kuće, na Olimpijskom stadionu Nilton Santos, ostvarili su isto toliko pobeda uz gol razliku 16:1. Gol su primili samo u prvom kolu od Sao Paula kada su pobedili sa 2:1. Takođe, samo jednom su postigli manje od dva gola, kada su sa 1:0 pobedili Fluminense.

Koritiba je promovisana u Seriju A u istoj sezoni kao i Botafogo. Prošle sezone su bili u borbi za opstanak, a tako je i ove sezone kada su u mnogo težoj situaciji. Koritiba je 18. na tabeli sa tri pobede i 14 bodova posle 16 utakmica i bod je udaljena od sigurnosti.

U poslednje vreme je u usponu forme i neporažena je u četiri utakmice, od kojih je tri pobedila. Koritiba je primila 28 golova i ima drugu najgoru odbranu u ligi. 

Ovu i sve druge analize mečeva i najnovije vesti vezane za sport i klađenje možete pročitati i na našoj novoj aplikaciji za Android i iOS 

NAŠ PREDLOG: 1-1&2+ (kvota 2,35)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ O ČUDNOJ IZJAVI PREDSEDNIKA UKRAJINE: Niko ne shvata ozbiljno to što Zelenski govori